Hae mukaan 4H-yritystuutoriksi

Haluatko päästä jakamaan osaamistasi ja tukea muita 4H-yrittäjiä heidän yrittäjyyspolkunsa varrella? Hae mukaan Pks4H:n 4H-yritystuutoriksi vuodelle 2024!

Mitä 4H-yritystuutorit tekevät?

4H-yritystuutorina pääset auttamaan muita 4H-yrittäjiä. Tuutorointi perustuu sinun omaan osaamiseesi ja kokemuksiisi. Sinun ei siis tarvitse opetella mitään uutta tai osata kaikkea yrittäjyydestä.

4H-yritystuutorin tehtäviin kuuluu

  • yhden teemakoulutuksen pitäminen yksin tai yhdessä toisen tuutorin kanssa (n. 1 h + suunnittelu) &
  • henkilökohtainen tuki aloitteleville tai yritysideaansa kehittäville 4H-yrittäjille (yhteensä n. 3-4 h).

Teemakoulutukset liittyvät omaan yritysalaasi tai muihin yrittäjälle tärkeisiin taitoihin (esim. asiakashankinta, markkinointi, myynti). Voit tulla pitämään koulutuksia esimerkiksi osana ohjattuja 4H-yrityskoulutuksiamme. Koulutuksiin saat tukea 4H-yhdistykseltä, ja voit järjestää koulutuksia yhdessä muiden tuutoreiden kanssa. Koulutusten on tarkoitus olla matalan kynnyksen paikkoja, joissa 4H-yrittäjät oppivat toisiltaan hyödyllisiä taitoja ja vinkkejä. 

Henkilökohtaista tukea tarjotaan erityisesti uusille 4H-yrittäjille koulutuksen suorittamisen jälkeen. Lisäksi voit auttaa esimerkiksi 4H-yrittäjää, joka haluaa perustaa verkkokaupan, laajentaa toimintaansa uudelle alalle tai kehittyä asiakkaiden saamisessa. Tukea annetaan ensisijaisesti etänä, mutta halutessasi voit sopia myös lähitapaamisista.

Henkilökohtainen tuki painottuu huhti-elokuulle 2024. Teemakoulutuksia ja -infoja järjestetään huhti-joulukuussa 2024. Aikataulut ovat joustavia ja saat itse vaikuttaa aikatauluihin.

Kuuntelemme mielellämme myös 4H-yritystuutoreiden toiveita sisällöstä. Roolia on mahdollista muokata vastaamaan omia toiveitasi.

Sinustako 4H-yritystuutori? 

Menestyt 4H-yritystuutorina, jos olet toiminut 4H-yrittäjänä jo jonkin aikaa ja haluat jakaa osaamistasi muille 4H-yrittäjille. Toivomme, että olet aktiivinen ja oma-aloitteinen toimija, joka kohtaa mielellään muita nuoria.

Toivomme hakijoiksi monen eri alan yrittäjiä ja osaajia. Sinun ei tarvitse olla kaikkien alojen ekspertti. Osaaminen omalta yritysalaltasi riittää.

 4H-yritystuutoreita valitaan yhteensä n. 15 kpl.


Mitä 4H-yritystuutorit saavat?

4H-yritystuutorit saavat 110 € palkkion ja todituksen. Saat lisäksi merkityksellistä kokemusta ja pääset kehittämään itseäsi. 

Palkkio laskutetaan y-tunnuksella. Jos sinulla ei vielä ole y-tunnusta, on se helppo hakea, ja autamme hakemisessa mielellämme.


Hakeminen & aikataulu:

Hae mukaan täyttämällä alla oleva hakulomake. Viimeinen hakupäivä on keskiviikkona 3.4. ja valinnat tehdään 4.4. 

Alkuinfo järjestetään maanantaina 8.4. klo 17-18 Teamsissa. 

Lisätietoja 4H-yrityskoordinaattori Hannalta 050 554 1586. (Huom. pääsiäislomalla 29.3.-2.4.)