4H-yritys 

4H-yritys on helppo ja turvallinen tapa kokeilla yrittäjyyttä! 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

4H-yritys on 13–28-vuotiaille nuorille suunnattu pienimuotoisen yrittäjyyden malli. 4H-yrittäjyys voi olla kesätyö tai ympärivuotinen harrastus. Hyvä yritysidea syntyy esimerkiksi taidoistasi ja mielenkiinnonkohteistasi. Tavoitteenasi voi olla itsesi työllistäminen, rahan ansaitseminen tai taitojen ja kokemuksen kerryttäminen! Voit toimia 4H-yrittäjänä yksin tai yritysryhmänä kavereiden kanssa. Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistykseltä saat käytännönläheistä tukea oman yritysidean kokeilemiseen!   

4H-yrittäjä on 13–28-vuotias nuori, joka on käynyt 4H-yrityskoulutuksen.
4H-yrittäjä on paikallisen 4H-yhdistyksen jäsen ja hän on tehnyt perustamisilmoituksen. 
4H-yrittäjä voi toimia yrittäjänä yksin tai yritysryhmässä kavereiden kanssa. 
4H-yrittäjä sitoutuu 4H:n arvoihin.
4H-yrittäjä myy vuodessa 50–8 000 eurolla.
4H-yrittäjä voi saada opintopisteitä yrittäjänä toimimisesta sekä digitaalisen osaamismerkin. 
4H-yrittäjä raportoi toiminnastaan vuosittain 4H-yhdistykselle. 
4H-yrittäjä saa apua ja tukea omalta yritysohjaajalta ja 4H-yhdistykseltä. 4H-yrittäjä voi osallistua 4H-yrittäjien tapahtumiin, koulutuksiin ja projekteihin sekä käyttää 4H Business Lab -tilaa.
4H-yrittäjänä sinulla on vapauksia ja velvollisuuksia.

Pks4H järjestää säännöllisesti yrityskoulutuksia pääkaupunkiseudulla. Koulutus antaa hyvät valmiudet toimia 4H-yrittäjänä.  Koulutuksessa voit kehittää omaa liikeideaa tai keksiä kokonaan uuden idean.

Pääkaupunkiseudulla toimii tällä hetkellä noin 230 4H-yrittäjää. Mukana on mm. pihatyö- ja kiinteistönhuoltoyrittäjiä, siivoajia, lastenhoitajia, autonpesijöitä, markkinointiyrittäjiä, valo- ja videokuvaajia, juhla-apuyrittäjiä sekä erilaisia käsityöyrittäjiä. Liikeidea voi käytännössä olla mitä vain, kunhan se on hyvän maun ja 4H:n arvojen mukaista!

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää erilaisia tapahtumia ja koulutuksia 4H-yrittäjille. 4H-yrittäjät saavat myös käyttää 4H Business Lab -tilaa, jossa on mm. valokuvausstudio ja tulostusmahdollisuudet.

Lisätietoja voit kysyä Hannalta tai Anni-Sofialta, joiden yhteystiedot löydät täältä.