Koulutukset

Pks4H tarjoaa erilaisia koulutuksia 13-28-vuotiaille nuorille. Koulutuksissa nuori voi kehittää tärkeitä työelämätaitoja, ja niiden kautta voi työllistyä. Koulutukset on tarkoitettu Espoon, Helsingin ja Vantaan 4H-yhdistysten jäsenille. Liity jäseneksi.

Ilmoitamme tulevista koulutuksista nettisivuillamme ja somessa (@pks4h). Tämän sivun alta löydät myös lomakkeen, jonka täyttämällä saat tiedon sähköpostiisi, kun sinua kiinnostavan koulutuksen ilmoittautuminen/haku käynnistyy. 

Seuraavat koulutukset

4H-Dogsitter

Koulutus on suunnattu 14-28-vuotiaille nuorille, jotka haluavat työllistyä Dogsitteriksi Pks4H:n kautta.  Koulutuksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Koulutus on maksullinen.

Koulutuksessa opitaan koirien, kissojen ja muiden pieneläinten terveydestä, kuinka niitä tulee hoitaa ja miten ne kommunikoivat. Koulutuksessa opitaan myös asiakaspalvelutaitoja ja perustyöelämätaitoja.

4H-Ikis

Koulutus on suunnattu 16-28-vuotiaille nuorille jotka haluavat työllistyä ikäihmistenpalvelun kautta Helsingissä tai Vantaalla. Koulutuksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa.

Koulutuksessa opit siivous ergonomiasta ja työvälineistä, ikääntymiseen liittyvistä asioista, asiakaspalvelua, työelämätaitoja ja ensiaputaitoja.

4H-yrityskoulutus

4H-yrityskoulutus (tai Yrityskesä-ohjelman alkukoulutus) antaa valmiudet oman 4H-yrityksen perustamiseen ja pyörittämiseen. Käytännönläheisessä koulutuksessa tehdään liiketoimintasuunnitelma ja opiskellaan yrittäjyyden perusasioita kirjanpidosta markkinointiin ja verotukseen. 

Koulutamme 13-28 -vuotiaita pk-seudun nuoria 4H-yrittäjiksi ympäri vuoden. Seuraavat kouluttautumismahdollisuudet löydät täältä.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Osaava kerhonohjaaja

Tämä koulutus on suunnattu 15-28-vuotiaille nuorille, jotka haluavat työskennellä 4H:n kerhonohjaajina. Koulutuksia järjestetään noin kaksi kertaa vuodessa, yksi keväällä ja yksi syksyllä. 

Nuorelle oppivat koulutuksessa, kuinka hyödynnetään leikkejä ja muita menetelmiä ryhmäytymisessä, sekä miten tunnistetaan ryhmän haasteet ja puututaan niihin.  Koulutuksen jälkeen nuorella on valmiudet suunnitella kerhotoimintaa ja ymmärrystä millaisiin turvallisuusasioihin tulee kiinnisttää huomiota.

Täytä tämä lomake, jos haluat tiedon, kun sinua kiinnostavan koulutuksen ilmoittutuminen alkaa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Mistä koulutuksesta tai koulutuksista olet kiinnostunut?