Leppävaaran koiraleiri 17.-20.6.2024

7-12-vuotiaille

ma-to 17.-20.6.2024 (juhannusviikko)

klo 9.00-15.30

Leiripaikan osoite: Leppävaaran nuorisotila, Veräjäpellonkatu 6, 02650 Espoo

Koiraleiri sopii erinomaisesti kaikille koirista innostuneille! Koiraleirillä tutustutaan koiriin, koiraharrastukseen ja koirien hoitoon monipuolisesti. Leiriviikon aikana leirillä vierailee koiravieraita, joita leiriläiset pääsevät tervehtimään. Lisäksi leirin ohjelmaan kuuluu leikkejä, askartelua ja ulkoilua. Leiri ei sovellu koira-allergikoille. Leirille ei voi tuoda omaa koiraa, eikä leiriläisellä tarvitse olla omaa koiraa.

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15.30, leiriläisten hakuaika on 15.30-16.00. Leirin vastuuohjaaja on paikalla klo 16.00 saakka.

Leirin hinta on 40 €. Lasku lähetetään sähköpostitse toukokuun aikana. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän jälkeen, leirilasku lähetetään mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen. Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä.

Edellytämme 4H-toiminnassa mukana olevilta myös Pks4H:n (Espoon, Helsingin tai Vantaan 4H-yhdistyksen) jäsenyyttä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua ja vain jäsenet voivat osallistua leireillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä ja jatkuu automaattisesti ilman peruutusta. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 40€/vuosi ja perheelle 85€/vuosi. Jäsenetuihin kuuluu muun muassa mahdollisuus osallistua kevään kerhoihin maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa sekä mahdollisuus ilmoittautua ennakkoon seuraavan vuoden leireille. Lisää jäsenetuja.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin?
Saako lasta hätätapauksessa kuljettaa autolla?

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

Mistä saitte tiedon leiristämme?
  1. Olen lukenut peruutus- ja maksuehdot ja sitoudun niihin. Minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n (Espoon, Helsingin tai Vantaan 4H-yhdistyksen) jäseneksi osoitteessa https://liity.4h.fi/, jos hän ei ole jo 4H:n jäsen. Tarkastamme jäsenyyden tilan toukokuussa ennen leirin alkua. Mikäli jäseneksi liittymistä ei ole tällöin tehty, annan Pks4H:lle luvan liittää lapsen jäseneksi.
  3. Olen tutustunut 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.
Olen lukenut yllä olevat kohdat (1-3) ja sitoudun niihin.


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.