Katrinebergin 4H-kotieläinpiha

Katrinebergin 4H-kotieläinpiha toimii kesäisin Katrinebergin kartanon yhteydessä Vantaalla. Järjestämme Katrinebergin kotieläinpihalla koko kesän eläinleirejä sekä paljon erilaista toimintaa. 

Katrinebergin kotieläinpihalla voi vierailla itsenäisesti alla olevien aikojen mukaan. Muina aikoina asiaton oleskelu alueella kielletty.

  • Arkena klo 15-21
  • Viikonloppuisin klo 8–21  

 

Katrinebergin kesätoiminta 2024

Alla lisää tietoa tulevista tapahtumista!

Ryhmävierailut

Ryhmävierailuilla pääsette tutustumaan iki-ihaniin kotieläinpihan asukkaisiin. Halutessanne voitte osallistua myös eläintenhoitotöihin, kuten ruokintaan ja siivoukseen. Ammattitaitoiset ohjaajamme tekevät vierailustanne opettavaisen kurkistuksen kotieläinpihan elämään.

Ryhmävierailuja Katrinebergissä järjestetään toukokuussa ja elokuussa. Varaathan oman ryhmävierailuaikasi ajoissa!

Eläinpäivät

Eläinpäivä on unohtumaton kokemus koko perheelle ja kaikille eläinystäville! Eläinpäivässä pääset tutustumaan läheltä lampaiden, kanojen ja kanien päivittäiseen hoitoon iloisten ohjaajiemme avustuksella.

Katrinebergin eläinpäivät järjestetään viitenä kesälauantaina. Tapahtuma on maksullinen ja vaatii ennakkoilmoittautumisen.

Laidunvierailut

Laidunvierailulla pääset aidan toiselle puolelle tutustumaan lampaisiin. Tule viettämään ihana tuokio vapaasti rapsutellen laitumen asukkaita. 

Laidunvierailuja järjestetään koko kesän maanantaisin ja keskiviikkoisin. Laidunvierailu on maksuton, sopii kaikenikäisille eläinystäville eikä ennakkoilmoittautumista vaadita.

Albert on niin ihana! Pks4H:n kotieläinpihan asukit ovat lasten halattavana.