Harrastuskerhot

Pks4H järjestää kerhoja eri puolilla pääkaupunkiseutua. Kerhoissa kokataan, leikitään, retkeillään, pelataan ja opitaan kädentaitoja koulutetun ohjaajan johdolla. Pks4H:n kerhot on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille.

Pks4H toimii myös Harrastamisen Suomen mallin ryhmien palveluntuottajana Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Ryhmiä järjestetään runsaasti eri kouluilla ja niihin voi ilmoittautua muun muassa koulun Wilman kautta. Tarkista oman koulusi harrastustarjonta koulusi henkilökunnalta.

Kerhokausi 2023-2024

Kaudella 2023-2024 kerhoja järjestetään Espoossa (2 kerhoa), Helsingissä (1 kerho) ja Vantaalla (1 kerho). 

Kerhokausi alkaa syyskuussa viikolla 36 (4.9. alkava viikko) ja kevään viimeiset kerhokerrat ovat viikolla 19 (6.5. alkava viikko).  Kerhot ovat tauolla syyslomalla viikolla 42 ja  talvilomaviikolla 8. Joululoma tiedotetaan erikseen. 

Kerhot ovat kaikille avoimia. 4H:n jäsenille kerhot ovat maksuttomia. Jäsenmaksun hinta on 40 €/vuosi ja perhemaksu 85 €/vuosi. Liity jäseneksi.

Ilman jäsenyyttä kerhomaksu on 40 € / kerhovuosi (syksy-kevät).

Mukaan voi tulla myös kesken kauden. Lisäksi kerhoihin voi tulla tutustumaan kerran maksutta.

Eläinkerhossa perehdytään eläimiin piirtäen ja askarrellen sekä eläinvieraiden myötä. Kepparikerhossa harrastetaan keppihevosten kanssa ja tehdään omat keppihevoset. Safkasankarit kokkaa kestävästi -kerhossa tehdään ruokaa, leivotaan ja pohditaan kokkauksen monenlaisia vaikutuksia itselle ja ympäristölle sekä muille ihmisille ja eläimille.