Tilaa 4H-Dogsitter

Tilaa edullinen, luotettava ja koulutettu koiranhoitaja ulkoiluttamaan koiraasi tai hoitamaan kissaasi tai pieneläimiä. Pääkaupunkiseudun 4H-Dogsitterin voi tilata viikoittaiseksi avuksi kotieläintenhoitoon tai esimerkiksi lomamatkan ajaksi. 

Pääkaupunkiseudun 4H siirtyy käyttämään 4H:n Helppi-sovellusta 1.4.2023 alkaen. Jatkossa voit tilata 4H-Dogsitterin hoitamaan lemmikkiäsi. Helppiin pääset tutustumaan klikkaamalla alla olevaa Helppi-tekstiä.

Alta löydät ohjeet 4H-Dogsitterin tilaamiseen WorkPilotsin kautta. Huomaathan kuitenkin, että 4H-Dogsitter-palvelu poistuu WorkPilotsista huhtikuun loppuun mennessä.


Hinnasto voimassa WorkPilotsissa 30.3.2023 saakka.

Tuntihinta

Vuorokausihinta

20€/h

60€/vrk

Veloitus on kiinteä  riippumatta viikonpäivästä. Minimitilauksen kesto on yksi tunti.

Luotettavan ja osaavan koiranhoitajan saat tilattua kumppanimme WorkPilots - palvelun avulla. Tilausta tehdessäsi huomioithan seuraavat asiat: 

  1. Lisää pankkikorttitiedot.  Klikkaa kolmea palkkia ja valitse kohta: "Maksutavat" ja sen jälkeen "Lisää maksukortti".  
    *Ennen korttitietojen syöttämistä et saa tilausta vietyä eteenpäin. Korttitietojen lisääminen ei veloita mitään, keikan toteutumisen jälkeen summa veloitetaan. 
  2. Palaa etusivulle ja tee "Uusi tilaus"
  3. Valitse kategoriaksi: 4H-Dogsitter-palvelu.
  4. Valitse ryhmäksi: Haluan tilauksen vain 4H Dogsitter-ryhmään.
  5. Lisätietoa -kohtaan: lemmikin rotu, ikä, sukupuoli, luonteesta ja suhtautumisesta muihin eläimiin.  
  6. Hoidon tapahtuessa hoitajan luona, kerrothan lemmikin tottumuksista esimerkiksi kerrostaloihin/asuinympäristöön ja pieniin lapsiin.