Tietoa Pks4H:n kesäleireistä

Pks4H-kesäleiripäivä Espoon Glimsin maisemissa.
Pks4H:n kesäleiripäivä Espoon Glimsin maisemissa. Kuva: Krijesa Vuciterna

ILMOITTAUTUMINEN PKS4H:N KESÄLEIRILLE:

  • Pks4H:n leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Lomake sulkeutuu automaattisesti, kun leiri on täynnä. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, leireillä on tilaa noin 20 lapselle. 
  • Edellytämme 4H-toiminnassa mukana olevilta myös 4H:n jäsenyyttä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua ja vain jäsenet voivat osallistua leireillemme. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden liittymiskuukaudesta. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35€/vuosi ja perheelle 70€/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutuksen leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa ja lisäksi mahdollisuuden ilmoittautua ennakkoon seuraavan vuoden leireille. Lisää jäsenetuja.
  • Leirin voi perua 14 vrk ilmoittautumisesta, mikäli leirin alkuun on yli 4 vk aikaa.  14 vrk ilmoittautumisen jälkeen ilmoittautuminen on sitova eli leirimaksu tulee maksaa kokonaisuudessaa. Mikäli lapsi sairastuu kesken leirin, palautettava leirimaksu suhteutetaan päivien määrään. Jos leiriläinen keskeyttää leirin muista syistä, esimerkiksi jos perheen kesäsuunnitelmissa on muutoksia tai leiriläinen haluaa jäädä kotiin, leirimaksua ei palauteta. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (esim. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen jne.), tulee huoltajan hakea leiriläinen kesken päivää leiriltä. Tässä tapauksessa leirimaksua ei palauteta. Huomioittehan myös, että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja.

Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen tai Pääkaupunkiseudun 4H:sta riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan leirijakson kokonaan, niin ilmoittautuminen raukeaa ja leirimaksu palautetaan, mikäli emme pysty järjestämään korvaavaa leirijaksoa. Leirin peruuntumisesta ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


LEIRIVARUSTEET

Varusteista tulee infoa leirikirjeessä. Leirikirje lähetetään sähköisesti toukokuun aikana. 

Fallkullan, Skatan, Glimsin ja Katrinebergin leireillä kumisaappaat ovat pakolliset. 

Otathan huomioon, että Glimsin ja Katrinebergin kotieläinpihoilla on rajalliset sisätilat. Kotieläinpihojen leirit järjestetään pääasiassa ulkona. 

RUOKAILU

Leiriläiset tuovat leirille omat eväät; lounaan ja välipalan. Leiripaikalta löytyy eväitä varten jääkaappi ja mikro. Huom! Leireille tulee ottaa mukaan myös omat ruokailuvälineet. Emme tarjoa ruokailuja leiripäivän aikana rajallisten ruoanlaittomahdollisuuksien vuoksi.  

VAKUUTUS

Vain maksaneilla 4H-jäsenillä on voimassaoleva tapaturmavakuutus koko leirin ajan. 

IKÄRAJAT

Ikärajat löytyvät leirien tiedoista. Leirille voi osallistua sinä vuonna, kun ilmoitettu ikäraja täyttyy. Useimmilla leireillä ikärajat ovat kuitenkin joustavia. Otathan yhteyttä, mikäli haluat kysyä, pääseekö kyseiselle leirille myös nuorempi/vanhempi lapsi. 

TURVALLISUUS

Turvallisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassamme. Koulutamme kaikki leiri- ja kerhonohjaajamme ja kasvatus- ja nuorisoalan koulutuksen omaavat toimihenkilömme tukevat ohjaajia työssään. Kaikille leiripaikoillemme tehdään erikseen turvallisuussuunnitelma. Vastuuohjaajat (vastuuohjaaja on 18 vuotta täyttänyt ohjaaja, joka on aina paikalla leirin aikana) ovat käyneet ensiapukurssin.

Pääkaupunkiseudun 4H pidättää oikeudet muutoksiin.