Usein kysytyt kysymykset

Espoon, Vantaan ja Helsingin 4H-yhdistysten jäsenille leirien ilmoittautuminen aukeaa 11.1.2024 klo 10. Kaikille leiri-ilmoittautuminen aukeaa 15.1.2024 klo 10.

1. Milloin kesäleirien ilmoittautumiset alkavat?

- Kesän leireille ilmoittautuminen alkaa tammikuussa. Espoon, Vantaan ja Helsingin 4H-yhdistysten jäsenet pääsevät ennakkoilmoittautumaan leireille muutama päivä ennen kaikille avoimen ilmoittautumisen alkamista. llmoittautumisten alkamisesta ilmoitetaan meidän Facebook-sivuillamme ja kotisivuilla.

2. Miten leirille ilmoittaudutaan?

- Jokaiselle leirille tulee oma sivu leirit osion alle ja sivulta löytyy ilmoittautumislomake sivun alalaidasta. Jos lomaketta ei näy, leiri on jo täynnä.

3. Mistä tiedän, että ilmoittautuminen on onnistunut?

- Kun ilmoittaudut lomakkeella leirille, saat sähköpostiisi vahvistusviestin. Tarkistathan myös sähköpostin roskapostikansion, mikäli viestiä ei löydy.

4. Leiri on jo täynnä. Voinko ilmoittautua varasijalle jonottamaan leiripaikkaa?

- Kyllä. Voit ilmoittautua varasijalle ottamalla yhteyttä leirikoordinaattoriimme sähköpostitse osoitteeseen iiristiina.heinonen@4h.fi. Ilmoita viestissäsi jonotettavien leiripaikkojen määrä, sekä sähköposti ja puhelinnumero, josta tavoitamme teidät mahdollisen leiripaikan vapautuessa. Varasijalle ilmoittautuminen ei takaa leiripaikkaa.

5. En muista, mille leirille ilmoitin lapseni. Mistä saan tiedon?

- Olet saanut sähköpostiisi vahvistusviestin, josta voit tarkastaa, mille leirille lapsi on ilmoitettu. Tarkistathan myös roskapostikansion. Jos vahvistusta ei löydy, voitte olla yhteydessä sähköpostitse leirikoordinaattoriimme osoitteeseen iiristiina.heinonen@4h.fi. Tiedusteluihin vastataan kahden arkipäivän kuluessa.

6. Mistä tiedän, että leiri järjestetään?

- Kaikki leirimme lähtökohtaisesti järjestetään. Mikäli leiri kuitenkin joudutaan perumaan yhdistyksestä riippumattomista syistä, olemme asiakkaaseen henkilökohtaisesti yhteydessä.

7. Tarjotaanko leirillä lounas?

- Leirillä ei ole tarjolla valmista ruokaa. Leiriläinen tuo leirille omat eväät. Leiripäivän aikana syödään lounas sekä iltapäivällä pienempi välipala. Leiripaikoilla on jääkaappi ja mikroaaltouuni ruoan säilyttämistä ja lämmittämistä varten. Huomaathan, että kotieläinpihoillamme ei ole erillistä keittiötä. Leiriläinen tuo leirille mukanaan omat ruokailuvälineet.

8. Lapseni ei pääsekään leirille, mitä teen?

-  Leirin voi perua Pks4H:n peruutusehtojen mukaisesti. Leirin voi myös halutessaan vaihtaa toiseen leiriin, mikäli muilla leireillä on tilaa. Vaihto toiseen leiriin on mahdollinen toukokuun alkuun asti. Peruutusehdot löydät täältä.  Olethan tällaisessa tilanteessa yhteydessä toimistosihteeriimme Roosaan roosa.nissinen@4h.fi/ 050 337 4244.

9. En ole saanut leirilaskua, miten toimin?

- Leirien laskutus tehdään toukokuun aikana ja laskut lähetetään sähköpostitse. Muistathan tarkistaa myös roskapostikansion. Mikäli laskua ei löydy, otathan yhteyttä toimistosihteeriimme Roosa Nissiseen puhelimitse arkisin klo 9-15 p. 050 337 4244 tai sähköpostitse osoitteeseen roosa.nissinen@4h.fi 

10. Tuleeko lapseni olla 4H:n jäsen osallistuakseen leirille?

- Kyllä. Kaikkien Pääkaupunkiseudun 4H:n toimintaan osallistuvien lasten tulee liittyä joko Espoon, Helsingin tai Vantaan yhdistyksen jäseneksi. Leireille osallistuvien lasten jäsenyys ja jäsenlaskut tarkastetaan ennen leirien alkua. Tarkastamme jäsenyyden tilan toukokuussa ennen leirin alkua. Mikäli jäseneksi liittymistä ei ole tällöin tehty, liitämme lapsen Pks4H:n jäseneksi.

11. Mistä tiedän onko lapseni jo 4H:n jäsen?

- Voit tarkastaa jäsenyyden sähköiseltä jäsenkortilta. Mikäli jäsenyyttä ei löytynyt, voit liittyä jäseneksi täältä. Mikäli kirjautumisessa tai jäseneksi liittymisessä tulee jokin ongelma, voit olla yhteydessä toimistosihteeriimme Roosa Nissiseen puhelimitse arkisin klo 9-15 p. 050 337 4244 tai sähköpostitse osoitteeseen roosa.nissinen@4h.fi 

12. Lapseni on osallistumassa leirille eikä jäsenlasku ole vielä saapunut.

- Jäsenlaskutuksesta huolehtii erillinen toimija. Laskut lähetetään uusille jäsenille aina kerran kuussa ja ne saapuvat postitse. Suosittelemme suorittamaan jäsenmaksun rekisteröinnin yhteydessä, jotta jäsenyys on varmasti voimassa leirin aikana, eikä laskun maksaminen unohdu. Vanhoille jäsenille pystymme välittämään jäsenlaskun sähköisesti, mikäli lasku on kadonnut.