Ikiliikkuja-hanke

Ikiliikkuja-hankkeessa työllistämämme nuoret liikuntatsempparit tukevat ikäihmisiä arkiliikunnassa ja ohjaavat heille ryhmä- ja yksilöliikuntaa. Hanketta toteutetaan kaudella 2022-2023 Helsingissä.

Tällä hetkellä emme hae uusia liikuntatsemppareita. Uudesta hausta ilmoitamme tällä sivulla ja muissa viestintäkanavissamme!

Oletko iloinen reippailija?

Pidätkö ikääntyneiden kanssa puuhailusta?

Kiinnostaisiko liikuntatsempparina toimiminen?

Haemme 16-28-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria ikäihmisten liikuntatsemppareiksi tammikuu-toukokuu 2023 välille. Valitut hakijat osallistuvat koulutukseen, jossa tutustumme mm. ikääntymiseen, terveyteen ja liikunnanohjaamiseen. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä.

Koulutuksen jälkeen toimit Pks4H:n liikuntatsempparina tammikuusta 2023 toukokuuhun 2023. Liikunnanohjausta on tuona aikana noin 90 minuuttia kerran viikossa. Liikuntatsempparien on myös mahdollista ohjata ikääntyneiden liikuntaryhmiä osana hanketta. Palkkaus on 19,15€/ohjauskerta (1,5h) ja työ on keikkaluonteista. Työ sijoittuu Helsingin alueelle. 

Hae tehtävään alla näkyvän painikkeen kautta. Haku päättyy viimeistään 8.1. Valintoja voidaan tehdä jo haun aikana, joten haethan paikkaa mahdollisimman pian.

Ilmoitamme tehdyistä valinnoista 9.-13.1. välillä, ja koulutus tehtävään pidetään lauantaina 21.1. klo 10-14 ja tiistaina 24.1. klo 16-20. Koulutus on palkaton.

Ikiliikkuja-hankkeella on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan myöntämä avustus iäkkäiden ihmisten liikkumisen ja kulttuuritoiminnan edistämiseen. 

Lisätietoja hankkeesta:

Netta Mäkisalo
netta.makisalo@4h.fi
p. 050 337 2965