Avoimet Pks4H:n työpaikat

Toiminnanohjaaja

Pääkaupungin 4H-yhdistys, Pks4H, etsii toiminnanohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Aloittaa voit jo 15.11.2021 tai myöhemmin sovittavana ajankohtana.

Toiminnanohjaajan tehtäviin kuuluu;

  • nuorten työelämävalmiuksien edistäminen
  • toiminnan seuranta ja kehittäminen
  • viestintä
  • tarvittaessa toiminnanjohtajan varahenkilönä toimiminen hallinnollisissa tehtävissä

Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja ja valmiuksia toimia nuorten kanssa sekä organisointikykyä. Edellytämme oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä joustavuutta työajoissa sekä soveltuvaa tutkintoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja itsenäisen työn, jota tehdään 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan ja hallituksen alaisuudessa. Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen 31.10.2021 mennessä sähköpostilla anni.hirvonen@4h.fi


Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anni Hirvonen, aluejohtaja Suomen 4H-liitto

anni.hirvonen@4h.fi

0504418636 (18.10. kello 14:30-15:30 ja 29.10. kello 14-15)


4H on valtakunnallisesti toimiva, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolella Suomea sijaitsevista 200 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.

Pääkaupunkiseudun 4H muodostuu Helsingin, Espoon ja Vantaan 4H-yhdistyksistä.