Avoinna olevat työpaikat:

Haemme työntekijöitä ikäihmistenpalveluun

Hei Helsingin ja Vantaan 16-28-vuotiaat nuoret!

Oletko kiinnostunut satunnaisesta keikkatyöstä, jota voisit tehdä koulun ohella ikäihmisten parissa?

Ikäihmistenpalvelun työntekijänä autat ikäihmistä arkisissa askareissa, kuten perussiivouksessa ja roskien viennissä, kaupassa käymisessä, asioiden hoitamisessa tai vaikkapa vain olet hänen seuranaan. Keikkojen ajankohdan ja tehtävä työ sovitaan suoraan asiakkaan kanssa. Kerran kuukaudessa palautat asiakkaan allekirjoittaman tuntilistan, jonka mukaan palkkasi maksetaan. Keikkoja voit tehdä sinun ja asiakkaan tarpeiden mukaan. Palkkaa maksetaan 10€/h + lomakorvaus, tämän lisäksi maksamme 2,80€ matkakorvauksen per toteutunut asiakaskäynti. Asiakaskäynti on yleensä 1,5-2 tuntia, mutta välillä asiakkaat voivat tarvita useamman tunnin apua.

Työssä menestyäksesi tarvitset sujuvaa suomen kielen taitoa, positiivista asennetta, halua auttaa ja jämptiyttä pitää sovituista asioista kiinni. Työ tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä hyvää ja tuoda mielenkiintoisia kohtaamisia niin ikäihmisen kuin sinunkin arkeesi. Ikäihmistenpalvelussa saat arvokasta työkokemusta ja pääset ottamaan vastuuta omasta työstäsi.

Hae siis mukaan IKIS-koulutukseen ja tule mukaan rakentamaan parempaa huomista vanhuksille yhteiskunnassamme!

Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää 17.-19.9. IKIS-koulutuksen, jonka käymällä voit työskennellä Pks 4H:n ikäihmistenpalvelussa. Koulutuksessa opitaan muun muassa perus työelämätaitoja, siivousergonomiaa, ikääntymisestä ja turvallisuudesta. Osallistuaksesi koulutukseen sinun tulee liittyä 4H:n jäseneksi. Jäsenyys maksaa 35€/vuosi. Osallistuaksesi koulutukseen sinulla tulee olla sujuva suomen kielen taito.

Hae paikkaa Pks 4H:n kotisivuilla osoitteessa https://www.pks4h.fi/nuorille/4h-ikis/kurssit/syyskuu-2022/