Jäsenyys

Tule mukaan kannustavaan yhteisöömme ja löydä omia vahvuuksia!

4H on edullinen harrastus, jonka parissa lapsi voi osallistua kerhotoimintaan tai leireille  ja nuori koulutuksiin sekä muihin työpajoihin ja tapahtumiin. Kerhot, tapahtumat ja suurin osa koulutuksista ovat jäsenille ilmaisia. 

Käytyäsi 4H-yrityskoulutuksen, voit jäsenenä perustaa oman 4H-yrityksen ja saat tukea kaikissa yrittäjyyteen liittyvissä kysymyksissä.

Kesäisin järjestämme toimintaa kolmella eri kotieläinpihalla, Glimsissä Espoossa, Skatan tilalla Uutelassa ja Katrinebergin kartanolla Vantaalla. Kotieläinpihojen maksullisiin tapahtumiin jäsenet pääsevät osallistumaan puoleen hintaan.

Leirien ilmoittautuminen aukeaa ennakkoon Espoon, Helsingin ja Vantaan 4H-yhdistysten jäsenille 11.1.2024 klo 10. Linkit ennakkoilmoittautumiseen lähetetään vuoden vaihteessa, viikkojen 51-2 aikana.

Jäsenmaksu on yksilöjäsenelle 40 €/12 kk ja perhemaksu on 85 €/12 kk. Jäsenyys on voimassa liittymiskuukauden alusta seuraavat 12 kk. Perhejäsenyydellä edut koskevat koko perhettä, yksilöjäsenyydellä vain jäsenenä olevaa henkilöä. Jäsenedun voit lunastaa näyttämällä jäsenkorttiasi. Jäsenillä on aina 4H:n toiminnassa mukana ollessaan voimassa tapaturmavakuutus.


Voit myös liittyä 4H:n kannatusjäseneksi.⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ Kannatusjäsenyys maksaa 100 €/12kk ja sen avulla voit tukea paikallista nuorisotyötä.

Pks4H-jäsenenä

 • Voit osallistua osallistua ilmaiseksi kerhoon.
 • Pääset ennakkoon ilmoittautumaan leireille ja osallistumaan niihin.
 • Voit osallistua erilaisiin koulutuksiin ja tapahtumiin.
 • Voit perustaa 4H-yrityksen.
 • Saat käyttöösi valtakunnalliset jäsenedut⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ sekä paikalliset 4H-yhdistyksen omat jäsenedut.
 • Saat maksullisista kotieläinpihan tapahtumista -50 % alennuksen.
 • Saat 4H-tapahtumissa voimassa olevan tapaturmavakuutuksen.
 • Tuet paikallista nuorisotyötä

Liittymisen jälkeen toimi näin:

 • Kirjaudu osoitteessa oma.4h.fi
 • Käyttäjätunnuksena toimii puhelinnumerosi tai s-postiosoitteesi (huomioithan, että lapsella ei voi olla sama puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite kuin huoltajalla, mikäli haluatte kirjautua hänen jäsenkortilleen)
 • Tilaa salasana ensimmäisen kirjautumisen yhteydessä
 • Lataa jäsenkortti puhelimeesi

Jäsenkortilla pääset muokkaamaan jäsentietojasi

4H-jäsenenä voit itse muokata omia tai perheenjäsentesi tietoja sekä halutessasi lopettaa jäsenyyden oma.4h.fi-palvelussa. Fyysisestä jäsenkortista on luovuttu ja jäsenet saavat palvelussa käyttöönsä virtuaalisen jäsenkortin liittymisen ja maksun rekisteröitymisen jälkeen (n. 2pv kuluttua, jos valitset maksutavaksi verkkomaksun). Kun jäsenkortti on voimassa, ovat myös jäsenedut heti käytössä. Jäsenedut löytyvät niin ikään sähköisestä palvelusta. Jäsenkortti on kätevä ladata omaan älypuhelimeen.

Mikäli sinulle tulee jotakin kysyttävää jäsenasioihin liittyen, olethan yhteydessä Roosa Nissiseen, roosa.nissinen@4h.fi / 050 337 4244.

Jäsenedut Helsingin, Espoon ja Vantaan 4H-yhdistysten jäsenille

Fööniin lennolle!

Nyt saat Espoon, Helsingin ja Vantaan 4Hyhdistyksen jäsenneä -15 % edun Föönin seuraavista tuotteista

 • Ohjattu ensilento yhdelle
 • Ohjattu ensilento (plus)
 • Ohjatut ensilennot kahdelle
 • Kymppipaketti 1-5 hengelle

Varauksen yhteydessä voit käyttää koodia 4H2024. Todistathan jäsenyytesi sähköisellä jäsenkortilla paikanpäällä. Alennus on voimassa tämän vuoden loppuun asti.

Nyt kaikki kiipeilemään!

Yhdistyksiemme jäsenet saavat -30 % alennuksen Irti Maasta kiipeily- ja synttärilipuista. Alennus koskee jäseniämme sekä heidän mukanaan tulevia perheenjäseniä! Huomioithan, että jäsenen tulee esittää 4H:n sähköinen jäsenkortti lippujen maksun yhteydessä.

Varauksen kiipeilyyn voit tehdä täällä!

Etua voi hyödyntää myös Seikkailupuisto Korkeessa, Laserareenalla, Luolaseikkailussa ja Pomppulinnaparkissa.

Alennus on voimassa vuoden 2024 loppuun asti.

Murren Murkina on kotimainen eläintarvikeliikeketju, jolla on neljä myymälää pääkaupunkiseudulla. Esittämällä 4H:n sähköisen jäsenkortin kassalla saat -5 % edun normaalihintaisista tuotteista. 

Myymälät sijaitsevat Mankkaalla, Konalassa, Roihupellossa ja Tammistossa.