Kesäkahvilayrittäjä Mustikkamaalle (4 paikkaa)

Haemme 3-4 kesäkahvilan pitäjää (4H-yritys) Helsingin Mustikkamaalle. Kahvilayrittäjät osallistuvat Pks4H:n järjestämään Yrityskesä-ohjelmaan. He saavat ohjelman kautta koulutuksen 4H-yrittäjyyteen, 300 € yrityssetelit* sekä mentorin tuen kesän ajaksi. 

Kesäkahvilassa toimivat 4H-yrittäjät saavat käyttöönsä tilat, joissa on valmiina puitteet sekä työvälineet tuotteiden valmistamiseen ja kahvilatoiminnan pyörittämiseen. Kahvila toimii Mustikkamaan Syötävän puiston yhteydessä, ja sen toiminnassa on otettava ympäristönäkökulma vahvasti huomioon (vain kasvis- /vegaaniset tarjoilut).  Lisätietoja syötävästä puistosta: https://nuorten.helsinki/nuorisotalot/syotava-puisto/


Mukaan valittavat yrittäjät osallistuvat Yrityskesä-ohjelmaan, jonka alkukoulutus järjestetään toukokuun kahdella ensimmäisellä viikolla: www.pks4h.fi/yrityskesa. Kahvila on avoinna tiistaista perjantaihin 19.6-28.7. 

Kahvilayrittäjät saavat merkittävää tukea toimintaan Pks4H:lta ja Syötävän Puiston henkilökunnalta. Yrittäjänä kuitenkin vastaat käytännön toiminnasta ja kahvilan tuloksesta itse. Palkkauksesi määräytyy siis saavuttamasi myynnin mukaan. Toivomme hakijoilta vähintään 15 vuoden ikää sekä kiinnostusta kahvilatoimintaa ja yrittäjyyttä kohtaan.  Mukaan voit hakea yksin tai yhdessä valmiin porukan kanssa.

Huom* 300 € arvonen yritysseteli on saatavilla vain helsinkiläisille. Vähintään yhden kahvilan pitäjistä tulee olla helsinkiläinen. Suosimme hakemuksissa valmiita 3-4 hengen porukoita, mutta projekiin voi hakea myös yksin.

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake 30.3.24 mennessä. Lisätietoja antaa Joni Nissilä: joni.nissila@4h.fi / 0503737006