Yleinen 4H-yrityskoulutus

Hae mukaan maaliskuun 4H-yrityskoulutukseen!

Järjestämme seuraavan yleisen 4H-koulutuksen maaliskuussa (ma 4.3. klo 17-20 & to 7.3. klo 17-20). Haku koulutukseen on auki 5.-28.2.

Haluatko olla itsesi pomo? Onko sinulla taitoja tai harrastuksia, jotka voisi jalostaa liikeideaksi? Kiinnostaako kirjanpito ja markkinointi? Haluatko kuulua Pääkaupunkiseudun 4H-yrittäjien verkostoon? Tule 4H-yrityskoulutukseen & ryhdy yrittäjäksi!

Mikä?

Maksuton* koulutus, jonka suorittamalla voit tutustua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys, ja kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena.  Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. Jos haluat perustaa yrityksen kaveri(e)si kanssa, on teidän kaikkien haettava koulutukseen. Kerro hakulomakkeella kaverisi nimi, jonka kanssa haluat koulutukseen.

*Koulutus on maksuton, mutta jos/kun 4H-yrityksen perustaa, tulee olla 4H:n jäsen. Jäsenyys maksaa 40 € vuodessa. Jäsenyydellä on oikeutettu kaikkiin meidän palveluihin (mm. työkeikkojen välitys, koulutukset ja jatkuva tuki).

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Kaikki 13-28-vuotiaat pk-seudun nuoret, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan 4H-yrittäjyyttä. Valintakriteereinä ovat kiinnostus ja motivaatio yrittäjyyteen sekä sitoutuminen koulutuspäiviin. Aikaisemmalla työkokemuksella ei ole väliä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista liikeideaa hakiessasi mukaan. Pyrimme kuitenkin siihen, että koulutuksen alkaessa kaikilla olisi jonkinlainen idea. Näin osallistujat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti. Tuemme mukaan valittuja nuoria yritysidean kehittämisessä. 

Hakuaika on 5.-28.2., mutta teemme valintoja jo hakuaikana. Paikkoja yrityskoulutukseen on rajoitetusti. Hae mukaan pian!

Miten ja milloin koulutus toteutetaan? 

Kokonaisuus koostuu kahdesta ja lähikoulutuspäivästä (2 x 3 h), jotka järjestetään 4H Business Labissa. Osallistuminen molempiin koulutuspäiviin on edellytys koulutuksen suorittamiseen ja oman 4H-yrityksen perustamiseen.


PvmKloMissä
Yrityskoulutus - Päivä 1

MA

4.3.

17.00 - 20.004H Business Lab (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki)
Yrityskoulutus - Päivä 2

T0

7.3.

17.00 - 20.004H Business Lab (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki)

Koulutukseen kuuluu lisäksi pieni ennakkotehtävä, jonka lähetämme mukaan valituille.

Koulutuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. 

Sisältö

Koulutuspäivä 1: Perustiedot 4H-yrittäjyydestä, yritysidean kehittäminen, kannattavuus & hinnoittelu.

Koulutuspäivä 2: Markkinointi & myynti, kirjanpito & verotus, (y-tunnuksen hakeminen), maksutavat.

Lisätietoja:

Hanna Palosuo, yrityskoordinaattori

hanna.palosuo@4h.fi, 050 554 1586

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

Hakemuslomake 4H-yrityskoulutukseen  

Pystyn osallistumaan molempiin koulutuspäiviin (4.3. klo 17-20 & 7.3. klo 17-20) 4H Business Labilla.


Lisätietoja: Hanna Palosuo, 050 554 1586 / hanna.palosuo@4h.fi