Yleinen 4H-yrityskoulutus

Haku toukokuun koulutukseen on päättynyt. Seuraava ohjattu yrityskoulutus järjestetään syksyllä, ja siitä ilmoitetaan tällä sivulla.

Järjestämme seuraavan yleisen 4H-koulutuksen lauantaina 18.5.2024 klo 10-16. Hae mukaan sivun alalaidassa olevalla lomakkeella!

Haluatko olla itsesi pomo? Onko sinulla taitoja tai harrastuksia, jotka voisi jalostaa liikeideaksi? Kiinnostaako kirjanpito ja markkinointi? Haluatko kuulua Pääkaupunkiseudun 4H-yrittäjien verkostoon? Tule 4H-yrityskoulutukseen & ryhdy yrittäjäksi!

Mikä?

Maksuton* koulutus, jonka suorittamalla voit tutustua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys, ja kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena.  Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. Jos haluat perustaa yrityksen kaveri(e)si kanssa, on teidän kaikkien haettava koulutukseen. Kerro hakulomakkeella kaverisi nimi, jonka kanssa haluat koulutukseen.

*Koulutus on maksuton, mutta jos/kun 4H-yrityksen perustaa, tulee olla 4H:n jäsen. Jäsenyys maksaa 40 € vuodessa. Jäsenyydellä on oikeutettu kaikkiin meidän palveluihin (mm. työkeikkojen välitys, koulutukset ja jatkuva tuki).

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Kaikki 13-28-vuotiaat pk-seudun nuoret, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan 4H-yrittäjyyttä. Valintakriteereinä ovat kiinnostus ja motivaatio yrittäjyyteen sekä sitoutuminen koulutuspäiviin. Aikaisemmalla työkokemuksella ei ole väliä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista liikeideaa hakiessasi mukaan. Pyrimme kuitenkin siihen, että koulutuksen alkaessa kaikilla olisi jonkinlainen idea. Näin osallistujat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti. Tuemme mukaan valittuja nuoria yritysidean kehittämisessä. 

Hakuaika on 8.4.-16.5. klo 12. Teemme valintoja jo hakuaikana. Paikkoja yrityskoulutukseen on rajoitetusti. Hae mukaan pian!

Miten ja milloin koulutus toteutetaan? 

Kokonaisuus koostuu lähikoulutuspäivästä (6 h), joka järjestetään 4H Business Labissa. Osallistuminen koulutuspäivään on edellytys koulutuksen suorittamiseen ja oman 4H-yrityksen perustamiseen.

AikaPaikkaSisältö
LA 18.5. klo 10-164H Business Lab (Karjalankatu 2A, 00520 Helsinki)

- perustiedot 4H-yrittäjyydestä

- yritysidean kehittäminen

- kannattavuus & hinnoittelu

- markkinointi & myynti

- kirjanpito & verotus

- y-tunnuksen hakeminen 

- maksutavat

Koulutukseen kuuluu lisäksi pieni ennakkotehtävä, jonka lähetämme mukaan valituille.

Koulutuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. Otathan oman lounaan mukaan. Toimistollamme on jääkaappi ja mikro.

 

Lisätietoja:

Hanna Palosuo, yrityskoordinaattori

hanna.palosuo@4h.fi, 050 554 1586

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.