Pks4H palveluehdot Ikis

Tarvittaessa voit ottaa yhteyttä puh. 050 337 4244 tai roosa.nissinen@4h.fi (ma-pe klo 9-15)

  1. Suoritettavan työn laadusta ja tehtävistä sovitaan palvelua tilattaessa ensimmäistä kertaa. Työpäivät ja kellonajat sovitaan asiakkaan ja työntekijän kesken. Työntekijä ja asiakas sopivat yhdessä työnkestosta, vähimmäisveloitus yhdestä arkikäynnistä ma-la on 41 € eli 1,5h ja sunnuntai alkaen 61 €/h. Uusista työtehtävistä voi jatkossa keskustella työntekijän kanssa, näistä muutoksista ei tarvitse ilmoittaa erikseen asiakaspalveluun.


  2. Uusia tilauksia koskevista muutoksista tulee ilmoittaa kaksi (2) arkipäivää aikaisemmin ennen palvelun alkamista asiakaspalveluun.


  3. Mikäli asiakas ei peru tilausta hyvissä ajoin työntekijälle ja työntekijä saapuu turhaan paikalle, peritään siitä palvelun minimi hinta 41€ arkisin, sunnuntaisin 61 €.


  4. Siivoustyö tehdään asiakkaan omilla välineillä. Työvälineiden tulee olla asianmukaiset työn suorittamisen ja turvallisuuden kannalta. Asiakas vastaa omalta osaltaan työntekijän työturvallisuudesta ja opastaa hänelle mm. laitteiden oikean käytön tarvittaessa.


  5. Työntekijöitä ei saa laittaa tekemään mitään sellaista, joka vaarantaa heidän terveyttään. Mikäli työntekijä näin kokee, hänellä on oikeus kieltäytyä tehtävästä työstä.
    Huom. ruohonleikkuu tai esim. puiden/puskien trimmaus ei kuulu Ikis-työntekijälle.


  6. Asiakkaan allekirjoittaman työtuntilistan perusteella yhdistys laskuttaa asiakasta ja maksaa työntekijän palkan. Mikäli asiakas ei ole tyytyväinen saamansa palveluun, asiakkaan tulee olla yhteydessä asiakaspalveluun välittömästi. Työtuntilistan allekirjoitus sitoo asiakkaan maksamaan käyttämästään palvelunkestosta.                                                                                                                                                                                                 
  7. Pääkaupunkiseudun 4H:lla kaikkia kunnioitetaan ja kohdellaan asiallisesti. Asiakas sitoutuu palvelun tilatessaan kohtelemaan Ikäihmistenpalvelun työntekijöitä yhdenvertaisesti esimerkiksi sukupuolesta tai taustasta riippumatta.