4H-Liikuntatsemppari ikääntyneelle - Helsinki

Pks4H:n liikuntatsempparit auttavat ja opastavat helsinkiläisiä ikääntyneitä liikkumaan turvallisesti ja hyvällä mielellä. Liikuntatsemppari voi olla mukana kävelyllä tai vaikkapa ohjata jumppatuokion. Liikuntatsempparin kanssa saa touhuta rauhassa itselle sopivaan tahtiin ja saada henkilökohtaista ohjausta. 

Liikuntatsempparit toimivat Helsingin alueella. Liikuntatsempparin liikuntatuokiot ovat maksuttomia ja aikataulultaan joustavia.                                                        

Lisätiedot:

Laura Tunkkari
laura.tunkkari@4h.fi 
050 337 2965

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.

Video: Lukas Solanto

MIKÄ ON IKILIIKKUJA-HANKE?

Ikiliikkuja-hanke on Pääkaupunkiseudun 4H:n toteuttama hanke, jossa kehitetään nuoria työllistävä ja ikääntyneiden liikkumista tukeva toimintamalli. Hankkeella on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan myöntämä avustus iäkkäiden ihmisten liikkumisen ja kulttuuritoiminnan edistämiseen. Hankkeen 4. kausi toteutetaan kesäkuun 2024 ja toukokuun 2025 välisenä aikana.

4H-Liikuntatsempparit ovat hankkeessa kehitettyyn toimintaan työllistettyjä 16-28-vuotiaita nuoria. Liikuntatsempparit tukevat ja kannustavat asiakkaitaan liikkumaan. Lisäksi liikuntatsempparit ovat ohjanneet yhteistyökumppanin järjestämiä ryhmäliikuntoja ikäihmisille.