Helppi-keikkatyö

Haluatko työllistyä nopeasti monipuolisiin tehtäviin? Helppi-keikkatyö on 15-28-vuotiaille nuorille suunnattu työnvälityssovellus. Helpin kautta voit tehdä piha- ja puutarhatöitä, siivousta, lemmikinhoitoa tai olla apuna ikäihmiselle.

Helppi-sovellus

4H:n Helppi-sovelluksessa voit tehdä keikkatöitä juuri niin paljon kuin haluat. Helppi yhdistää palveluiden tarvitsijat sekä innokkaat, tehtäviinsä perehdytetyt 4H-nuoret. Palveluita voivat tilata niin yksityishenkilöt kuin yritykset ja yhteisötkin. Tilaukset Helpissä voivat olla avoimia kaikille tarkoitettuja tilauksia tai juuri sinulle osoitettuja tilauksia.

Työtilauksia otetaan vastaan Helppi-sovelluksessa 1.6.2024. Lemmikinhoitotilaukset löytyvät Helppi-sovelluksesta jo nyt.

Työt Helpissä

Helppi-keikkatöiden tekeminen edellyttää, että suoritat 4H-akatemian perehdytyksen Helppi-sovelluksen käytöstä. Helppi-sovelluksen perehdytyksen lisäksi sinun tulee suorittaa vähintään yksi työhön valmistava perehdytys.

Näin pääset Helppiin

  1. Suorita perehdytys Helppi-sovelluksen käytöstä 4H-akatemian verkkosivuilla. Muista tallentaa kuva perehdytyksen suorittamisesta.
  2. Suorita yksi tai useampi työhön valmistavista perehdytyksistä 4H-akatemiassa tai Pks4H:n järjestämänä. Tallenna kuvat perehdytyksessä annettujen tehtävien suorittamisesta.
  3. Lähetä profiilikuva ja profiiliteksti Helppiä varten sekä todisteet suoritetuista perehdytyksistä työllistämistoiminnan koordinaattorille sähköpostitse. Kerro myös, millä alueella voit työskennellä (Espoo, Helsinki, Vantaa). Saat kuittauksen, kun profiilikuvasi ja -tekstisi on hyväksytty ja voit tulla allekirjoittamaan työsopimusta Pks4H:n toimistolle. Työsopimuksia voit tulla allekirjoittamaan kuukauden 1. tai 15. päivä. Mikäli päivä osuu viikonlopulle, työsopimuksia allekirjoitetaan seuraavana arkipäivänä.
    Huom! Lähetä kaikki kuvat ja tiedot samassa sähköpostissa työllistämistoiminnan koordinaattorille.
  4. Työsopimuksen allekirjoituksen jälkeen profiilisi lisätään Helppi-sovellukseen ja saat käyttäjätunnuksen. Tämän jälkeen voit aloittaa keikkatyöt!

Lähetä tiedot:

Työllistämistoiminnan koordinaattori
Laura Tunkkari
laura.tunkkari@4h.fi
050 337 2965

Työt Helpissä

Helpistä löydät monipuolisesti töitä. Voit tehdä siivoustyötä, tehdä piha- tai puutarhatöitä, olla ikäihmiselle avuksi tai hoitaa lemmikkiä. Jokainen tehtävä edellyttää perehdytyksen, joista osan voit suorittaa itsenäisesti ja osa järjestetään lähikoulutuksena muutaman kerran vuodessa. Ennen työhön valmistavaa perehdytystä sinun täytyy suorittaa perehdytys Helppi-sovelluksen käytöstä.

Perehdytys

Miten järjestetty?

Helppi-sovelluksen käyttö (edellytys työsopimuksen solmimiseen)Itsenäinen perehdytys 4H-akatemiassa, perehdytykseen tästä
SiivousItsenäinen perehdytys 4H-akatemiassa, perehdytykseen tästä
Piha ja puutarhaItsenäinen perehdytys 4H-akatemiassa, perehdytykseen tästä
IkäihmistenpalveluYhdistyksen järjestämä koulutus kaksi kertaa vuodessa, lue lisää täältä
LemmikinhoitoYhdistyksen järjestämä koulutus kaksi kertaa vuodessa, lue lisää täältä

Huom.! Nurmikonleikkuuta ja trimmeröintiä voivat tehdä vain yli 16-vuotiaat. Nämä työt luokitellaan vaaralliseksi työksi.

Lataa Helppi-sovellus

Lataa Helppi-sovellus puhelimeesi. Saat valmiit tunnukset Helppiin, joten sinun ei tarvitse rekisteröityä Helppiin etukäteen.