Nuorten yrityspolku (etätoteutus)

*Huom.  kurssi on nyt täynnä emmekä ota vastaan enää hakemuksia.* Jos sinulle ei ole tullut tietoa pääsetkö mukaan (ensi viikon kurssiäpäivät), saat sen viimeistään ke 3.6.*Kiinnostaako yrittäjyys? Haluaisitko kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena tai työllistää itsesi vaikkapa kesän ajaksi? Nuorten yrityspolku antaa sinulle työkalut ja tuen oman yritystoiminnan kokeilemiseen.

Kuvaus

Nuorten yrityspolku on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille 15-30 -vuotiaille helsinkiläisille nuorille. Polku koostuu yrityskurssista (kaksi kurssi-iltaa) ja pienryhmäohjauksesta. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus perustaa oma yrityksesi (esim. 4H-yritys). Aloittaessasi yrityskokeilun, sinulla on oikeus mentorin tukeen ja neuvoihin. Kurssi järjestetään yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. 

Yrityspolun suorittaneet saavat 300 €:n yrityssetelin. Setelin vaatimuksena on toteuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman palauttaminen sekä markkinointimateriaalin, kuten mainoksen, esitteen, someprofiilin ym. tuottaminen. 

Päivä 1 

  • Perustiedot kurssista ja setelin hakemisesta
  • Yritysidean kehittäminen ja kiteyttäminen
  • Liiketoimintasuunnitelma

Päivä 2

  • Markkinointi
  • Kannattavuus
  • 4H-yritys ja muut yritysmuodot
  • Paperityöt ja verotus.

Pienryhmäohjaus

Pienryhmäohjauksissa käydään yritysideat läpi yksityiskohtaisemmin, sillä kaikkea ei ehditä käydä läpi kurssipäivinä. Ryhmäjako tehdään siten, että samantyyliset ideat päätyvät samaan ryhmään. 

Toteutus

Kurssi toteutetaan etäyhteydellä max. kahdeksan hengen ryhmissä Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen/kännykkän ja verkkoyhteyden. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla, kun sinut on valittu kurssille. 

Aikataulu

Kurssipäivät järjestetään kesäkuun kahdella ensimmäisellä viikolla. Ilmoittaudu mukaan vain yhteen ryhmään. Kaikki kurssipäivät järjestetään klo 14-16

Ryhmä 1. Kurssipäivät: ma 1.6 & ti 2.6.  (Täynnä) 

Ryhmä 2. Kurssipäivät: ke 3.6 & to 4.6.  (Täynnä)

Ryhmä 3. Kurssipäivät: pe 5.6. & ma 8.6. (Täynnä)

Ryhmä 4. Kurssipäivät:  ti 9.6 & ke 10.6.

Ryhmä 5. Kurssipäivät:  to 11.6 & pe 12.6.

Kurssipäivien jälkeen osallistut yhteen pienryhmäohjaukseen, joka tapahtuu kesäkuun aikana. Pienryhmäohjaukset voidaan suorittaa joko etänä tai kasvotusten  osallistujien toiveiden mukaan

Lisätietoja: joni.nissila@4h.fi, 050 3737006

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

Hakemuslomake Nuorten yrityspolkuun

Mihin ryhmään haluaisit ilmoittautua? (Kaikki päivät klo 14-16). *

Huom! Kurssia täytetään sitä mukaan kun sopivia hakemuksia tulee. Sinulla ei tarvi olla erityisiä ennakkotietoja yrittäjyydestä Tärkeintä on, että olet motivoitunut käymään kurssin ja kokeilemaan yrittäjyyttä. 

Saat tiedon jatkosta sähköpostiisi mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lisätietoja: Joni Nissilä, 050 3737006, joni.nissila@4h.fi