Yleinen 4H-yrityskoulutus

Lokakuun 4H-yrityskoulutuksen hakuaika on käynnissä!

Haluatko olla itsesi pomo? Onko sinulla taitoja tai harrastuksia, jotka voisi jalostaa liikeideaksi? Kiinnostaako kirjanpito ja markkinointi? Haluatko kuulua Pääkaupunkiseudun 4H-yrittäjien verkostoon? Tule 4H-yrityskoulutukseen & ryhdy yrittäjäksi!

Mikä?

Maksuton* koulutus, jonka suorittamalla voit tutustua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma 4H-yritys, ja kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena.  Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. 

*Itse koulutus on maksuton, mutta jos/kun 4H-yrityksen perustaa, tulee olla 4H:n jäsen. Jäsenyys maksaa 40 € vuodessa. Jäsenyydellä on oikeutettu kaikkiin meidän palveluihin (mm. työkeikkojen välitys, koulutukset ja jatkuva tuki).

Kuka voi hakea mukaan koulutukseen?

Kaikki 13-28-vuotiaat pk-seudun nuoret, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan 4H-yrittäjyyttä. Valintakriteereinä ovat kiinnostus ja motivaatio yrittäjyyteen sekä sitoutuminen koulutuspäiviin. Aikaisemmalla työkokemuksella ei ole väliä.

Sinulla ei tarvitse olla valmista liikeideaa hakiessasi mukaan. Pyrimme kuitenkin siihen, että koulutuksen alkaessa kaikilla olisi jonkinlainen idea. Näin osallistujat saavat koulutuksesta mahdollisimman paljon irti. Tuemme mukaan valittuja nuoria yritysidean kehittämisessä. 

Hae mukaan täyttämällä alla oleva lomake. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hae siis nopeasti, mutta viimeistään ti 10.10. klo 16. Paikkoja yrityskoulutukseen on rajoitetusti.

Miten ja milloin koulutus toteutetaan? 

Kokonaisuus koostuu kahdesta ja lähikoulutuspäivästä (2 x 3 h), jotka järjestetään 4H Business Labissa. Osallistuminen molempiin koulutuspäiviin on edellytys oman 4H-yrityksen perustamiseen.


Pvm.KloMissä
Yrityskoulutus - Päivä 1

Ti 

17.10.

17.00 - 20.004H Business Lab (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki)
Yrityskoulutus - Päivä 2

T0

19.10.

17.00 - 20.004H Business Lab (Karjalankatu 2, 00520 Helsinki)

Koulutukseen kuuluu lisäksi ennakkotehtävä, jonka lähetämme mukaan valituille.

Koulutuksessa on tarjolla pientä syötävää ja juotavaa. 

Sisältö

Koulutuspäivä 1: Perustiedot 4H-yrittäjyydestä, yritysidean kehittäminen, kannattavuus & hinnoittelu.

Koulutuspäivä 2: Markkinointi & myynti, kirjanpito & verotus, (y-tunnuksen hakeminen), maksutavat.

Lisätietoja:

hanna.palosuo@4h.fi, 050 554 1586

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

Hakemuslomake 4H-yrityskoulutukseen  

Pystyn osallistumaan molempiin koulutuspäiviin (17.10. klo 17-20 & 19.10. klo 17-20) 4H Business Labilla


Lisätietoja: Hanna Palosuo, 050 554 1586 / hanna.palosuo@4h.fi 

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.