Hakuaika on päättynyt. Seuraava koulutus on määrä järjestää taas ensi syksynä. 

Mikä?

Maksuton koulutus, jonka suorittamalla voit tutustua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma yritys (esim. 4H-yritys) ja kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena. Koulutukseen osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin* yrityskokeilun käynnistämisen tueksi. Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. 

*Yrityssetelin saaminen edellyttää totetuttamiskelpoisen liiketoimintasuunnitelman palauttamista. Liiketoimintasuunnitelmaa tehdään koulutuksen aikana.

Mitä koulutus sisältää?

Kokonaisuus  koostuu kaksi arki-iltaa  (3h) kestävästä yrityskoulutuksesta ja yhdestä teemakoulutuksesta pienryhmissä (1,5 h).  Koulutuksen aikana tehdään liiketoimintasuunnitelma, joka on edellytys 300 € yrityssetelin saamiselle. 

Kuka voi hakea ohjelmaan?

13-25-vuotiaat espoolaiset. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo yritysidea mielessään.  Kurssille pääsee mukaan 20 parasta hakemusta jättänyttä. 

Milloin? 


Pvm.KloToteutus
Yrityskoulutus - Päivä 1

Ke 

1.3.

16.30 - 19.15Teams
Yrityskoulutus - Päivä 2

To

2.3

16.30 - 19.15Teams
Teemakoulutus (A)

Ti 

7.3.

Tarkka aika sovitaan erikseen (ilta-aikaan)Lähi
Teemakoulutus (B)

To  

9.3.

Tarkka aika sovitaan erikseen (ilta-aikaan)Lähi
Teemakoulutus (C)
Sovit. erikseenTeams

Osallistuja suorittaa molemmat yrityskoulutuksen päivät ja osallistuu yhteen teemakoulutukseen .  Jos osallistuja ei pysty osallistumaan lähikoulutukseen (A tai B), voi hän osallistua etäkoulutukseen (C), jonka aikataulu sovitaan erikseen.

Miten koulutus toteutetaan?

Yrityskoulutukset järjestetään etänä Microsoft Teamsissa. Teemakoulutukset järjestetään pienryhmissä kasvotusten Espoon Ohjaamotalolla osoitteessa Lintuvaarantie 2, 02650 Espoo. Poikkeustapauksessa myös teemakoulutus voidaan järjestää etänä. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla, kun sinut on valittu koulutukseen. 

Sisältö

Kurssipäivä 1: Perustiedot kurssista, setelin hakemisesta ja 4H-yrityksestä. Yritysidean kehittäminen. Markkinointi ja myynti

Kurssipäivä 2: Kannattavuus ja hinnoittelu. Kirjanpito ja verotus. (y-tunnus)

Teemakoulutus.  Käydään läpi pienryhmissä sellaiset oman yritysidean kannalta keskeiset asiat, joita ei kurssilla käsitellä. Varmistetaan idean toteuttamiskelpoisuus. 

Lisätietoja:

Usein kysytyt kysymykset

joni.nissila@4h.fi, 050 373 7006

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.