Nuorten liikeideakilpailu Start Kick on taas täällä!

Start Kick on pk-seudun nuorille suunnattu liikeideakilpailu. Parhaat liikeideat  rahapalkinnoin. 

Kilpailun esikarsintaan osallistutaan täyttämällä tämän sivun alaosasta löytyvä kilpailulomake (8.11. mennessä). Voit osallistua myös ryhmässä. 

Parhaat kilpailijat pääsevät finaaliin esittämään yritysideansa tuomaristolle ja yleisölle, jotka molemmat valitsevat oman suosikkinsa. Finaali järjestetään livestreamina Espoon Otaniemestä käsin. Yleisönä toimivat streamia seuraavat yhteistyöoppilaitokset.

Start Kick on kaikille pk-seudun nuorille suunnattu yritysideakilpailu. Kilpailussa on kaksi sarjaa: yläkouluikäisten sarja ja toisen asteen sarja.

Kilpailussa on kaksi sarjaa, jotka palkitaan erikseen: yläkouluikäisten sarja sekä toiseen asteen sarja (ammattiopistot ja lukiot).  Voit osallistua, jos asut pääkaupunkiseudulla ja sovit jompaan kumpaan sarjoista.

Tuomaristo arvostaa ideoissa toteuttamiskelpoisuutta. Eli kannattaa kilpailla sellaisella idealla, joka sinun olisi myös tulevaisuudessa mahdollista toteuttaa itse. Finaaliin pääsevillä järjestetään vapaaehtoinen "pitchauskoulutus", jossa opetellaan kuvailemaan oma yritysidea nopeasti ja houkuttelevati. 

Start Kick 2020 - karsintalomake

Osallistu kilpailuun vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Jos osallistut ryhmänä, riittää kun yksi ryhmän jäsenistä täyttää lomakkeen.   

Vuoden 2019 StatrKick järjestettiin Tikkurilan lukion auditoriossa Kilpailun voitti SauceSoft ideallaan AR-sovelluksesta. Katso voittajien tämän hetken kuulumiset: https://www.saucesoft.io/
Vuoden 2018 StartKick -yritysideakilpailu järjestettiin Balderin salissa Helsigissä. Kilpailun voitti AirBnB.vuokraukseen siivous ja-avaimenluovutusapua tarjoava Ilkka-Palvelut. Ilkka-Palvelut on yhtä toiminnassa. Lisäksi saman porukka on www.lumiva.fi -yrityksen takana.

Jos sinulla on kysyttävää kilpailusta, ota yhteyttä joni.nissila@4h.fi / 050 3737 006.

Opettajat / oppilaitokset voivat myös olla yhteydessä finaalitapahtuman striimausta varten.