Yrittäjyyspolku 2019


Helsinkiläinen, yli 16-vuotias työllisyyden hoidon asiakas: Kiinnostaako sinua yrittäjyys? Haluaisitko kokeilla yrittäjyyttä, mutta et ole varma, kuinka aloittaa? Onko sinulla idea itsesi työllistämisestä, mutta paperityöt kammoksuttavat? Onko sinulla osaamista, kokemusta, kiinnostuksen kohteita tai koulutus,  jota voisit soveltaa itsesi työllistämiseen?

Yrittäjyyspolku on ohjattu kokonaisuus, jossa voit tutustua yrittäjyyteen omaan tahtiisi neljän kuukauden ajan.  Tarkoituksena on kehittää liikeidea ja mahdollisesti myös testata sitä käytännössä. 

Polku on erityisen hyödyllinen sellaisille henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita kokeilemaan yrittäjyyttä, mutta eivät välttämättä ole vielä valmiita hyppäämään päätoimiseksi yrittäjäksi tai hakemaan starttirahaa. Polku koostuu kahdesta kurssi-illasta sekä minimissään yhdestä henkilökohtaisesta seuratantapaamisesta. Osallistujilla on mahdollisuus saada yksilökohtaista sparrausta yrittäjyyteen neljän kuukauden ajan.

Osallistujilla on lisäksi mahdollisuus saada 300 €:n yritysseteli liikeidean testaukseen tai pieniin alkuinvestointeihin. 

Kokonaisuus kohdistettu erityisesti henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita myymään omaa työpanostaan yrittäjänä.  Esimerkkeinä kotipalvelutoiminta, rakennusala/puuteollisuus/entisöinti, markkinointi- /media-ala, kauneudenhoitoala ym.

Kysy lisätietoja: joni.nissila@4h.fi, 050 3737 006,


Aikataulu:

Kurssi-illat:

13. ja 14.11. klo 17-20, Karjalankatu 2, 00520 Helsinki. 

Tutustuminen Newco Helsingin palveluihin (päivämäärä ilmoitetaan erikseen, vapaaehtoinen)

Henkilökohtaiset tapaamiset  (sovitaan erikseen)

Kurssin sisältö:

Päivä 1

  • Oma osaaminen ja liikeidea, liikeidean testaus
  • Kevytyrittäjyys, toiminimiyrittäjyys,
  • Itsensä työllistäminen ja sosiaaliturva

Päivä 2

  • Markkinointi
  • Hinnoittelu ja kannattavuus
  • Suppea liiketoimintasuunnitelma

Vuorovaikutteisella kurssilla on sekä luentopohjaista opetusta että ryhmätöitä. 

Ilmoittautuminen

Kurssi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Sinuun ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä ilmoittautumisen jäkeen.