Haemme uutta toiminnanjohtajaa!

10.9.2020

Haku on päättynyt, kiitos kaikille hakijoille! Olemme mahdollisimman pian hakijoihin yhteydessä.

Oletko idearikas tekijä, joka hahmottaa laajempia kokonaisuuksia? Onko sekä asioiden että ihmisten johtaminen sinulle luontevaa? Onko työskentelytyylisi järjestelmällinen ja tuloksellinen? Sujuuko sinulta niin Excelin käyttö kuin avustushakemusten kirjoittaminen? Hienoa! Haluaisimme mielellämme kuulla sinusta!

Etsimme toiminnanjohtajaa luotsaamaan kasvavaa ja kehittyvää yhdistystämme. Pääkaupunkiseudun 4H toteuttaa monipuolista nuorisotyötä Helsingissä, Espoossa ja Vantaalla. Toimintaamme ohjaa visio: ”kestävää kasvua tekemällä oppien”. Toiminnanjohtaja vastaa järjestön operatiivisesta toiminnasta eli järjestön hallinnosta, taloudesta ja johtamisesta. Toiminnanjohtaja laatii yhdistysten hallinnolliset dokumentit (mm. toimintasuunnitelman ja -kertomuksen), hakee ja raportoi avustuksia, etsii aktiivisesti uusia rahoituskanavia, seuraa ja suunnittelee yhdistysten taloutta sekä valmistelee ja toimii esittelijänä yhdistyksen hallituksen kokouksissa. Tärkeä osa toiminnanjohtajan työtä on toimihenkilöiden tukeminen, jotta heillä on edellytykset onnistua työssään mahdollisimman hyvin.

Etsimällämme henkilöllä on näkemyksellisyyttä toiminnan kehittämiseen yhteistyössä hallituksen ja toimihenkilöiden kanssa.

Toiminnanjohtajalta edellytämme:

·       soveltuvaa korkeakoulututkintoa

·       johtamiskokemusta

·       hyvää paineensietokykyä ja itsenäistä työskentelytyyliä

·       kokemusta järjestötoiminnasta

·       valmiutta budjettivastuuseen sekä talouden seurantaan ja -suunnitteluun

·       valmiutta hoitaa yhdistyksen edunvalvontaa ja kumppanuuksia

Eduksi katsotaan kokemus nuorisotyöstä, pedagoginen osaaminen tai työelämä- ja yrittäjyyskasvatukseen liittyvä osaaminen. Olisi hienoa, jos sinulta löytyisi myös viestintä- ja markkinointiosaamista.


4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tarjoaa toimintaa 7-28-vuotiaille lapsille ja nuorille. 4H tulee sanoista head, hands, heart  & health. Etsimämme toiminnanjohtajan ominaisuudet kiteytyvät hyvin 4H:n toimintaa ohjaavissa arvoissa:

HEAD – Harkinta Kehitämme jatkuvasti omaa itsenäistä ajatteluamme. Olemme rehellisiä ja oikeudenmukaisia.

HANDS – Harjaannus Harjoittelemme käytännön ja käden taitoja. Olemme yritteliäitä ja aktiivisia.

HEART – Hyvyys Kunnioitamme ihmisiä ja luontoa. Pidämme huolta itsestämme ja toisistamme. Olemme avarakatseisia sekä yhteistyötaitoisia.

HEALTH – Hyvinvointi Luomme arjen hyvinvointia itsellemme ja muille. Olemme valmiita hyviin tekoihin omassa lähiympäristössämme ja laajemmin maailmassa.