Onko sinulla kiinnostus, taito tai idea, josta voisit kehitellä oman yrityksen? Osallistu alla olevalla lomakkeella Start Kick 2019 -karsintaan, ja olet askeleen lähempänä 1500 €:n palkintopottia! Deadline 20.10! 

Kilpailun kuvaus

Start Kick on Vantaalla syksyn 2019 aikana järjestettävä liikeideakilpailu. Kilpailuun voivat osallistua kaikki pk-seudun 13-20-vuotiaat. Et tarvitse ennakkotietoja yrittäjyydestä, paras toteuttamiskelpoinen idea voittaa! Voit osallistua myös ryhmässä tai jo olemassa olevalla yrityksellä.  

Kilpailun kulku

Alkukarsinta avoinna 20.10 asti. Tapahtuu vastaamalla kysymyksiin tämän sivun alaosasta löytyvän lomakkeen kautta.

Finalistien julkistaminen 1.11. Finalisteille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Finalisteille on 4H:n toimesta tarjolla myös vapaaehtoinen pitchausvalmennus, joka sovitaan erikseen.  


Finaalitapahtuma 21.11. klo 14-16. Finalistit pääsevät kertomaan omat liikeideansa tuomaristolle ja yleisölle, jotka valitsevat omat suosikkinsa. Lisäksi muuta yrittäjyysaiheista ohjelmaa ja tarjoilu. Tapahtumapaikkana toimii Tikkurilan lukion audiotorio. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille.  Kilpailun jälkeen finalisteille on tarjolla mentorointia (rotarit) sekä mahdollisuus aloittaa toimintaa 4H-yrittäjänä.

Alla linkkinä videoita viime vuonna Helsingissä järjestetyn tapahtuman finalisteista:

Ilkka-Palvelut

VeljeksetAvuksi

Roki Catering

Start Kick 2019 - karsintalomake

Osallistu kilpailuun vastaamalla alla oleviin kysymyksiin. Jos osallistut ryhmänä, riittää kun yksi ryhmän jäsenistä täyttää lomakkeen.