Tammikuu 2019


Olen Amelie Julin, 15-vuotias ja kävin dogsitter kurssin keväällä 2018, sillä tykkäsin tosi paljon eläimistä ja eniten koirista.

 Minulla ja perheelläni ei ole tarpeeksi aikaa omalle koiralle, mutta halusin kuitenkin olla koirien kannsa. 

Ensimmäinen keikkani oli kesällä 2018 kun yksi jackrussellterrieri tuli meille viikoksi hoitoon ja tykkäsin siitä tosi paljon ja sillon innostuin tekemään  enemmän keikkoja. Aloin tekemään säännöllisesti keikkoja syksyllä 2018. Aloitin työt yhden pyrenneittenpaimenkoiran kanssa, ulkoilimme kolmesti viikossa ja työnteko oli helppoa, kun he asuivat meidän lähellä. Joulukuussa aloin pitämään seuraa  irlanninterrierille noin kerran viikossa muutaman tunnin verran. Teen myös aina satunnaisesti pidempiä keikkoja jos on hyvä ajankohta eli usein lomilla. 

Tulen aina iloiseksi kun näen miten koirien käytös muuttuu, kun heidän kanssa on paljon, heidät oppii tuntemaan ja suhde joka tulee heidän kanssa hoidon aikana, saa minut aina hyvälle tuulelle. Toivon että pystyn vielä pitkään tekemään keikkoja vaikka aikaa on välillä vähän.

Asiakkaat ovat sanoneet minun olleen hyvä ja ahkera työntekijä,  sekä kertoivat koirien tykkäävät minusta. Yhden vakioasiakkaani koira alkaa aina haukkumaan ja hyppimään päälleni ja yrittää pysäyttää minua, etten lähtisi.. :D 

Tykkään tosi paljont ulkoilusta koirien kanssa. Siitä saa liikuntaa samalla kun on koirien kanssa eli se on paljon hauskempaa!