Mirandan tarina

Hei!
Olen Miranda Bartens Helsingistä ja kävin 4h:n Dogsitterkurssin 2017 syksyllä.
Heti siitä aloitin työt varsin iloisena päästessäni työskentelemään eläinten kanssa.

Ensimmäinen keikka, osoittautui vakioasiakkaaksi, jonka kanssa on vieläkin kiva työskennellä. Koira on leppoisa Bichon frisé, joka osottautuikin välillä aika omapäiseksi kaveriksi.
Ensimmäisen kuukauden aikana muutaman hoitokeikan kanssa työstä tuli iso ilo, kun sai olla eläinten kanssa, joka jatkuu vieläkin.


4H-Dogsitterkurssi on ihan mahtava tapa eläinrakkaille päästä tekemään mitä tykkää, ja työssä on ihanaa, kun töitä tekee aikalailla oman jaksamisen ja haluamisen mukaan.

Olen päässyt tapaamaan 4H-Dogsitter töiden kautta monia erilaisia eläimiä, kaikissa omat haasteensa. Työkeikka ei jää koskaan tylsäksi, kun kaikki eläimet niin erilaisia luonteeltaan, ja lenkitysalueet vaihtuvat.

Asiakkaat on tietysti osa työtä, mikä lisää työn monipuolisuutta. 
On ihana onnistumisen tunne kun asiakas kertoo olevansa tyytyväinen työhösi. Tämän hetkinen asiaakkani oli antanut seuraavan palautteen toimistolle:

"Suurkiitokset Mirandalle Elmo-koiran ulkoilutusavusta! Toivomme että yhteistyö jatkuu pitkään,Elmo ja me olemme olleet hyvin tyytyväisiä!"

Palkitsevinta on kuitenkin suhde joka tulee luotua hoitokoiran kanssa.Tulee hyvä mieli kun hoitokoira juoksee häntä heiluen luokseni.

Työtä teen tällä hetkellä enimmäkseen vakio asiakkaiden kanssa, aina välillä myös yksittäisten keikkojen muodossa.

Toivon, että pystyn opiskelun ohella tekemään työtä vielä pitkän aikaa, sekä tuttujen, että uusien koirien kanssa! 

-Miranda