Lotan tarina

Moi!

Olen Lotta Löf Helsingistä ja olen ollut 4H:lla töissä vuodesta 2016. Kävin catsitterkurssin keväällä 2017. Olen tehnyt töitä monilla eri 4H:n osa-alueilla, mutta lemmikit ovat ehdoton suosikkini! Laajensin osaamistani myös koiriin keväällä 2018 käymällä 4H:n dogsitterkurssin.

Ensimmäinen catsitterkeikkani oli muutaman päivän hoitokeikka lähellä kotiani. Kyseessä oli kaksi hyvin arkaa löytökissaa. Asiakas kertoi jo hoitosopimusta tehdessä etten välttämättä näkisi kissoja ollenkaan. Kummatkin olivat selkeästi hyviä piilottelemaan, mutta tulivat viimeisenä päivänä esiin tervehtimään ja nuuhkimaan. Olin onnessani, että olin pystynyt luomaan näin luottavan suhteen kissoihin niin lyhyessä ajassa!

Catsitterkeikkoja on kertynyt jo useita kymmeniä vain vähän yli vuodessa. Teen keikkoja enimmäkseen loma-aikoina ympäri Helsinkiä ja olen oppinut tuntemaan eri kaupunginosia todella hyvin. Pidän keikkojen tekemisestä sillä se antaa mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja lemmikkeihin. Toisaalta myös vanhojen asiakkaiden yhteydenotot saavat minut erittäin iloiseksi ja muutamasta omistajasta on jo muodostunut vakioasiakkaita.

Lemmikkien hoidossa minulle on aina ollut tärkeää, että lemmikit ymmärretään yksilöinä ja että ne saavat arvoistaan hoitoa. Asiakkaat kokevat lemmikit usein perheenjäseniksi ja pyrin parhaani mukaan antamaan sen tasoista hoitoa. On hienoa tietää, että tämä näkyy työssäni ja asiakkaat arvostavat sitä.

Dogsitterinä työskentely on ollut erittäin palkitsevaa. Ihanat lemmikit ja asiakkaiden positiiviset palautteet ovat motivoivia ja saavat minut iloiseksi. Toivon että voin jatkaa lemmikkien kanssa työskentelyä myös tulevaisuudessa!

- Lotta