Janinan tarina

Moi!

Mun nimi on Janina.  4H-Dogsitter kurssille osallistuin tammikuussa vuonna 2015. Valmistuttuani kurssilta aloitin heti työt innokkaana 4H-Dogsitterinä.

Ensimmäinen keikka minkä tein,toteutui yksittäisenä hoitokeikkana. Hoidin vuoden ikäistä sakemannia sekä keski-ikäistä kultaista noutajaa keväisessä Espoossa. Seurustelin koirien kanssa ja kävin lenkillä.
Ollessani lenkillä, tajusin miten kiva työ tämä ihan oikeasti on! Toki olen aina ollut kiinnostunut eläimistä ja tällä hetkellä teen edelleen monipuolista työtä eläinten parissa sekä opiskelen alaa.

Dogsitterinä on kiva olla, kun pääsee tutustumaan niin erilaisiin eläimiin, rotuihin, luonteisiin, olosuhteisiin. Minua kiehtoo erityisesti eläinten eleet, käyttäytyminen ja tulkinta, työssä saa monipuolisen ja kattavan kuvan niin erilaisista yksilöistä.

Lenkkipolut vaihtelevat aina asiakkaiden mukaan, hyvänä lisänä pääkaupunkiseutu tulee tutummaksi hoitokeikkojen myötä. 4H-Dogsitter työ on mahdollistanut ekstoottisempienkin eläimien hoidon mm. nelivarvaskilpikonnia sekä karvattomia kissoja.
Luontoa pääsee ihailemaan eri tavoin koirien kanssa. Mikä olisikaan parempaa kuin hyötyliikuntaa luonnon helmassa yhdessä karvakaverin kanssa tai kissan leikittäminen ja piristäminen sen yksinäisen pitkän päivän päätteeksi! 

Luottamuksen sekä siteen rakentaminen eläimen ja minun välillä on kaikista palkitsevinta. Paras fiilis tulee, kun huomaan tuloksen kaiken tehdyn työn ja energian takaa.Asiakkaiden antamat palautteet tuntuvat tosi hyvältä, viimeisin oli: "Erittäin lämpimät kiitokset ammattitaitoisesta, luotettavasta ja lämminhenkisestä työstä!”

Oikealla oleva kuva on yhden asiakkaani kirjoittama palaute, se on varmaan kauneinta ja virallisinta mitä olen saanut 4H-Dogsitter työn kautta.

Asiakkaita on kertynyt vuosien aikana rutkasti. Teen edelleen 4H-Dogsitter töitä, tällä hetkellä töitä tulee tehtyä eniten vakkari-asiakkaille tai asumiskeikkojen muodossa.

-Janina