Apuohjaajakoulutus

Haluatko saada käytännön kokemusta 4H-kerhon ohjaamisesta?

4H-kerhojen apuohjaajakoulutus on tarkoitettu kaikille kerhonohjaamisesta kiinnostuneille 7.-9. -luokkalaisille. Koulutuspaikkana toimii Hiekkaharjun nuorisotila "36", osoitteessa Leinikkitie 36, 01350 Vantaa. Koulutusta järjestetään joka toinen viikko tiistaisin klo. 20:00-21:00. Ensimmäinen koulutusilta on 15.1.2019.

Hiekkaharjun nuorisotilalla pidetään tiistaisin 4H-Leivontakerhoa 3.-6.-luokkalaisille, johon koulutukseen osallistuvat apuohjaajat pääsevät välillä ohjaamaan. Jos mielenkiinto kerhonohjaamista kohtaan kasvaa, voi oppimistaan syventää 4H Osaava kerhonohjaaja -koulutuksessa. Koulutus on tarkoitettu 15-28 -vuotiaille nuorille, jotka ovat kiinnostuneita 4H-kerhonohjaamisesta pääkaupunkiseudulla. Koulutuksen jälkeen on mahdollista työllistyä 4H-kerhonohjaajaksi. (4H Osaava kerhonohjaaja -koulutukseen osallistuminen ei kuitenkaan vaadi apuohjaajakoulutusta.)

Apuohjaajien kouluttajana toimii Marianne, jolla on viiden vuoden vankka kokemus 4H-kerhonohjaamisesta.  Koulutukseen osallistuminen edellyttää 4H-jäsenyyden. Mikäli et ole vielä jäsen niin liity tästä.

Apuohjaajakoulutuksen sisältö:

  • Suunnitellaan ja käydään läpi erilaisia ohjaustilanteita
  • Jokainen pääsee vuorollaan ohjaamaan 4H-leivontakerhossa
  • Apuohjaajat suunnittelevat kerhoon erilaisia tapahtumia/ ohjaustilanteita (esim. ystävänpäivädisco), jotka he toteuttavat yhdessä 4H-kerholaisille.

4H-Leivontakerho 3.-6. lk. tiistaisin klo. 18:00-20:00.

4H-apuohjaajien koulutus joka toinen tiistai klo 20:00-21:00.

Sukupuoli *
Huom! Jos et ole vielä 4H-yhdistyksen jäsen, ilmoittautuessasi koulutukseen liityt jäseneksi. Suomen 4H-liitto lähettää erillisen jäsenmaksulaskun. Jäsenkausi on 1.9-31.8.* *