Käynnissä olevan kurssin tiedot löydät tästä.

Seuraava kurssi:

Kesäkuun ensimmäisellä viikolla 3.-6.6 järjestetään dogsitter-kesäkurssi. 

Koulutuksen kesto on ma-to päivittäin 10-16.00.  Ilmoittautuminen kesäkurssille alkaa 2.5. Koulutus järjestetään jos ilmoittautuneita on minimissään 10,  enintään koulutukseen mahtuu 20 henkilöä. Tarkemmat kesäkurssin tiedot löydät vasemmasta laidaista. 

Kurssi on täynnä!


Syksyn kurssit: 

Kurssi III:  Kurssi alkaa torstaina 29.8.2019 ja päättyy lauantaina 21.9.2019. Ilmoittautuminen alkaa heinäkuun lopussa.

Kurssi IV: Kurssi alkaa torstaina 24.10 ja päättyy lauantaina 16.11.2019. Ilmoittautuminen alkaa syyskuun puolivälissä.

Tarkemmat tiedot julkaistaan kesän aikana.
Yleistä kursseista: 

Kurssi sisältää noin 27h lähiopetusta, joka on jaettu kuudelle koulutuspäivälle. Kurssilla saa materiaaleja kotiin, jotka tulee opiskella itsenäisesti. Itsenäistä opiskelua on noin kolmen tunnin verran. Kesäkurssin aikataulu erikseen. Kurssi järjestetään osoitteessa Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. Kurssin hinta on 120 €.   

Kun olet saanut paikan kurssilta,  tulee sen jälkeen liittyä 4H:n jäseneksi. Jäsenyys tarkistetaan ennen kurssin alkua. Pääset tekemään sen täältä. Valitse asuinpaikkakuntasi 4H-yhdistys, ilmoittaessasi itsesi jäseneksi. 

Jäseneksi liittyminen ei ole kursille ilmoittautuminen. Muistathan ilmoittautua erikseen siis kurssille. 

Kurssi toteutetaan kun kurssille osallistuu vähintään 15 henkilöä. Kursille mahtuu 20 henkilöä, paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Aikatauluun voi tulla muutoksia, joista ilmoitetaan erikseen.