Vaihtoperheeksi?

VAIHDOT ON TOISTAISEKSI PERUTTU KORONAVIRUSTILANTEEN VUOKSI.

Suomeen tulevat vaihtarit ovat sosiaalisia, rohkeita ja iloisia tyyppejä, jotka odottavat vierailultaan tavallista, suomalaista arkea. Useimmiten parhaiksi muistoiksi vaihtarit kertovatkin perheen yhteiset hetket, kuten kokkailun ja retket luontoon. Myös suomalainen sauna on monelle ulkomaalalaiselle ikimuistoinen elämys.

Perhe elää tuikitavallista arkea vaihtarin vierailun ajan, joten mitään erityisjärjestelyitä ei tarvita. Tärkeintä on, että perheenne on kiinnostunut vieraista kulttuureista ja osaa puhua jonkin verran englantia.Miten ja milloin?

Vaihtarit asuvat Suomessa oleskelunsa aikana yleensä muutamassa eri vaihtoperheessä noin kahden viikon jaksoissa kesäkuukausina. Tänä aikana voitte esitellä vaihtarille suomalaista kulttuuria juuri teille sopivalla tavalla. Olisiko se vaikkapa mökkireissu, mansikan poimintaa tai kortin peluuta auringon alla? Vaihtarille ihan tavallisetkin asiat ovat uutta ja eksoottista!

Vaihtoperheenä toimiminen on helppo ja mukava tapa tutustua vieraisiin kulttuureihin. Kuin huomaamatta myös englannin kieli soljuu paremmin kuin koskaan aikaisemmin!