Ikiliikkuja-hanke

Oletko iloinen reippailija?

Pidätkö ikääntyneiden kanssa puuhailusta?

Kiinnostaisiko liikuntatsempparina toimiminen?

Haemme 16-28-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria ikäihmisten liikuntatsemppareiksi kesästä 2022 alkaen. Valitut hakijat osallistuvat koulutukseen, jossa tutustumme mm. ikääntymiseen, terveyteen ja liikunnanohjaamiseen. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä.

Koulutuksen jälkeen toimit Pks4H:n liikuntatsempparina kesäkuusta 2022 toukokuuhun 2023. Liikunnanohjausta on tuona aikana noin 90 minuuttia kerran viikossa. Liikuntatsempparien on myös mahdollista ohjata ikääntyneiden liikuntaryhmiä osana hanketta. Palkkaus on 19,15€/ohjauskerta ja työ on keikkaluonteista. Työ sijoittuu Helsingin alueelle. 

Täytä alla oleva hakulomake, jos liikuntatsempparina toimiminen kiinnostaa. Haku päättyy 5.6., mutta valintoja voidaan tehdä jo haun aikana. Ilmoitamme tehdyistä valinnoista 6.-10.6. välillä, ja koulutus tehtävään pidetään 14.6 ja 15.6. klo 16-20. Koulutus on palkaton.

Ikiliikkuja-hankkeella on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan myöntämä avustus iäkkäiden ihmisten liikkumisen ja kulttuuritoiminnan edistämiseen. Hankkeeseen työllistetyt nuoret ohjaavat ikääntyneille mm. koti- ja lähiliikuntakokonaisuuksia, jotka liikunta-alan opiskelijat ovat hankkeeseen suunnitelleet.

Lisätietoja hankkeesta:

Netta Mäkisalo
netta.makisalo@4h.fi
p. 050 337 2965

Hakulomake liikuntatsemppariksi

4H:n henkilötietojen käsittelykäytännöt