Ikiliikkuja-hanke

Oletko iloinen reippailija?

Pidätkö ikääntyneiden kanssa puuhailusta?

Haluatko olla mukana kehittämässä jotain uutta?

Kiinnostaisiko liikuntatsempparina toimiminen?

Koulutamme 16-28-vuotiaita helsinkiläisiä nuoria ikäihmisten liikuntatsemppareiksi syksyllä 2021. Koulutuksessa tutustumme mm. ikääntymiseen, terveyteen ja liikuntaohjaamiseen. Aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä.

Koulutuksen jälkeen toimit Pks4H:n liikuntatsempparina 9/21-3/22. Liikuntaohjausta on tuona aikana noin 90 minuuttia kerran viikossa. Palkkaus on 19,35 €/ohjauskerta. Työ on siis osa-aikaista ja keikkaluonteista. Työ sijoittuu todennäköisesti Etelä- ja Länsi-Helsingin alueelle. 

Täytä alla oleva hakulomake, jos liikuntatsempparina toimiminen kiinnostaa. Haku päättyy 15.8., mutta valintoja voidaan tehdä on haun aikana. Ilmoitamme tehdyistä valinnoista ja koulutuksen tarkemmasta ajankohdasta viimeistään elokuun aikana. 

Ikiliikkuja-hankkeella on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimialan myöntämä avustus iäkkäiden ihmisten liikkumisen ja kulttuuritoiminnan edistämiseen. Hankkeeseen työllistetyt nuoret ohjaavat ikääntyneille mm. koti- ja lähiliikuntakokonaisuuksia, jotka liikunta-alan opiskelijat ovat hankkeeseen suunnitelleet.

Lisätietoja hankkeesta:

Aino Saraja
aino.saraja@4h.fi
p. 050 337 2965

Haku liikuntatsemppariksi on päättynyt.