4H-Dogsitter-kurssi

Seuraava Dogsitter-kurssi alkaa elokuun lopussa tai syyskuun alussa. Tarkemmat kurssiaikataulut päivitetään sivuille heinäkuussa.

Seuraavalle kurssille mahtuu vielä muutama henkilö mukaan. Ilmoittautuminen avataan uudestaan, kun  uusi aikataulu on tiedossa. 

Ilmoittamalla tähän yhteystietosi, saat sähköpostiin viestin kun ilmoittautuslomake avataan. 

Ymmärrän, että tämän lomakkeen lähettäminen ei ole kurssille ilmoittautuminen. *

Yleistä tietoa kursseista: 

Kurssi sisältää  27h lähiopetusta, joka on jaettu kuudelle koulutuspäivälle. Kurssilla ohjaajina toimivat eläinalan opiskelijat, alan ammattilaiset ja pitkään 4H-Dogsitterinä toimineet. 

Kurssilla saa materiaaleja kotiin, jotka tulee opiskella itsenäisesti. Itsenäistä opiskelua on noin kolmen tunnin verran. Kurssi järjestetään osoitteessa Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. 

Kurssin hinta on 120 € + jäsenmaksu 35€ vuosi.   

Jäseneksi tulee liittyä kurssille ilmoittautumisen yhteydessä. Pääset tekemään sen täältä. Valitse asuinpaikkakuntasi 4H-yhdistys, ilmoittaessasi itsesi jäseneksi. Jäseneksi liittyminen ei ole kursille ilmoittautuminen. Muistathan ilmoittautua erikseen siis kurssille. 

Kurssi toteutetaan kun kurssille osallistuu vähintään 15 henkilöä. Kurssille mahtuu 20 henkilöä. Paikat menevät ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset ovat sitovia. 

Aikatauluun voi tulla muutoksia, joista ilmoitetaan erikseen. 

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.