Työpaikat

Koordinaattori, 4H-Hubit -digihanke

Haemme Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistyksiin määräaikaiseen työsuhteeseen koordinaattoria vastaamaan 4H-Hubit -digihankkeesta. Harrastus on suunnattu paljon tietokoneella aikaa viettäville 12-15 –vuotiaille nuorille, jotka jäävät helposti muun harrastetoiminnan ulkopuolelle. Hankkeessa pyritään kehittämään osallistujien digitaitoja monipuolisesti sekä tuomaan tietokoneella vietettyyn aikaan aiempaa hyödyllisempää sisältöä ja houkuttelemaan myös osallistujia tekemään asioita, joihin ei liity tietokone. 4H-Hubit –harrastetoimintamalli on kehitetty palvelumuotoilua hyödyntämällä yhteistyössä konsulttitoimisto Futuricen sekä digitaalisen nuoristyön osaamiskeskus Verken kanssa.

Hankekoordinaattorina suunnittelet 4H-Hubit –toiminnan sisältöjä yhdessä 4H:n toimihenkilöiden ja hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Osallistut myös yritysyhteistyöneuvotteluihin toiminnanjohtajan kanssa. Alkusyksysi kuluu hankkeen käynnistämisessä ja toiminnan suunnittelussa. Harrastus on tarkoitus pilotoida yhdellä harrasteryhmällä loppuvuodesta 2019. Vuoden 2020 aikana tavoitteena on saada useampi harrasteryhmä pyörimään pääkaupunkiseudulla. Hankkeesta on mahdollista tehdä myös opinnäytetyö.

Haemme sinua, joka innostut helposti ja tartut tilaisuuksiin päämäärätietoisesti. Tulet luontevasti toimeen nuorten kanssa ja osaat innostaa ja kannustaa heitä. Olet luova mutta pidät langat käsissäsi. Uskomme, että olet opiskelija, jonka opinnot liittyvät nuorisotyöhön, kasvatustieteellisiin opintoihin tai tietotekniikkaan. Voi myös olla, että sinulla on aiemman työkokemuksesi tai harrastetoiminnan kautta kokemusta näistä teemoista. Kaikkien tärkeintä on halu oppia uutta ja itsenäinen ote työskentelyyn. 

Työntekijän tulee esittää ennen työn vastaanottamista työnantajalle lain 504/2002 (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote. Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään 31.05.2019 mennessä osoitteeseen: hilkka.eskelinen@4h.fi. Mahdollisiin kysymyksiin tehtävästä vastaa toiminnanjohtaja Hilkka Eskelinen: 041 432 4074 / hilkka.eskelinen@4h.fi.

Koordinaattorina työskentelisit Munkkiniemen modernissa toimitilassamme. Tarjoamme sinulle monipuolisen roolin mukavien työkavereiden ympäröimänä. Suuri pieni työyhteisömme (toimihenkilöitä on viisi, jonka lisäksi työllistämme noin 250 nuorta vuosittain) on nuorekas ja nopea.

4H on kansainvälinen, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö, joka tarjoaa toimintaa 7-28 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Järjestön ydintehtävänä on tukea lasten ja nuorten tasapainoista kehitystä ja elämänhallintaa sekä tarjota nuorille työelämä- ja yrittäjyyskasvatusta. Lisätietoa Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten toiminnasta: www.pks4h.fi


Yhteystiedot: Pääkaupunkiseudun 4H

Työpaikan osoite: Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki

Palkkaus: Neuvonta-alan tes, 2200 €/kk, 40 % työajalla palkka on 880 €/kk

Työ alkaa: 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan

Työaika: osa-aikainen: kaksi työpäivää eli 15,5h /viikko

Työn kesto: määräaikainen työsuhde 31.12.2020 saakka

Haku päättyy: 31.5.2019