Vantaa / Katrineberg | Hakuaika on päättynyt

Leirinohjaajahaku

Etsimme leiriohjaajia 4H-kotieläinpihalla järjestettäville päiväleireille. Kotieläinpiha sijaitsee osoitteessa Katrinebergin kartano, Katriinankuja 5, Vantaa. Toiminta on suunnattu 7-12 -vuotiaille lapsille ja nuorille. Leirit järjestetään arkipäivinä klo. 9.00-15.00.

Leiriohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lapsiryhmien ohjaaminen, leiriohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä leiritiimin kanssa sekä vastuuohjaajan apuna toimiminen. Leiriohjaajaksi pääsemiseksi edellytetään vähintään 15-vuoden ikää. Jokaisella leirillä on mukana myös täysi-ikäinen vastuuohjaaja.

Odotamme leiriohjaajilta aktiivista, omatoimista otetta, reippautta, kekseliäisyyttä sekä aitoa kiinnostusta työskennellä lapsiryhmien parissa. 4H-kotieläinpihalla vietetään paljon aikaa eläinten kanssa ulkona, joten ohjaajan harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan hakijan eduksi. Eläinten hoidosta kiinnostuneilla on mahdollisuus myös hoitaa eläimiä. Leiriohjaajaksi voi hakea, vaikka ei olisi kokemusta eläimistä.

Valituille leiriohjaajille järjestetään koulutus. Vantaan leiriohjaajien koulutusviikonloppu järjestetään la-su 16.-17.5.2020 klo. 9-15. Koulutus järjestetään Munkkiniemessä, Pääkaupunkiseudun 4H:n toimistolla osoitteessa: Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. Kotieläinpihoilla ohjaaville järjestetään myös perehdytys kotieläinpihalla toimimiseen ja eläintenhoitoon. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Koulutuksessa perehdytään leiriohjaajan tehtäviin ja vastuisiin, leikin ohjaamiseen sekä tutustutaan muihin ohjaajiin. Koulutukseen osallistuminen on leiriohjaajana toimimisen edellytys. Koulutuksesta ei makseta palkkaa.

Koulutuspaikat:

16.-17.5.2020 Munkkiniemi, Pääkaupunkiseudun 4H-toimisto, Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki

Katrinebergin kartano/ 4H-kotieläinpiha (päivämäärä tarkentuu myöhemmin, kesto noin 2h)

Leiriohjaajana opit uusia taitoja ja saat arvokasta työkokemusta. Ohjaajan palkka on 7€ /tunti. Palkkaamme työntekijän kahdelle leiriviikolle. 

Voit hakea kesätöitä lomakkeen kautta, joka on auki tällä sivulla 28.1.-12.2.2020 välisen ajan. Palkkaamme ensisijaisesti nuoria, joilla on mahdollisuus saada kesäseteli. 

Lisätietoja Vantaalla järjestämistämme leireistä löydät täältä.

Lomakkeen lisäksi voit halutessasi lähettää videohakemuksen osoitteeseen johanna.sutinen@4h.fi.

Lisätietoja voit kysellä:

Johanna Sutinen

johanna.sutinen@4h.fi / puh. 050 3824 008