Espoo / Glims | Hakuaika on päättynyt

Leirinohjaajahaku

Etsimme leiriohjaajia Espoossa Glimsin 4H-kotieläinpihalla (Glimsintie 1, Espoo) järjestettäville päiväleireillemme. Päiväleirit on tarkoitettu alakouluikäisille lapsille. Leirit järjestetään arkipäivinä klo. 9.00-15.30.

Leiriohjaajan tehtäviin kuuluu mm. lapsiryhmien ohjaaminen, leiriohjelman suunnittelu ja toteutus yhdessä leiritiimin kanssa sekä vastuuohjaajan apuna toimiminen. Leiriohjaajaksi pääsemiseksi edellytetään vähintään 15-vuoden ikää. Jokaisella leirillä on mukana myös vähintään yksi täysi-ikäinen vastuuohjaaja.

Odotamme leiriohjaajilta aktiivista, omatoimista otetta, reippautta, kekseliäisyyttä sekä aitoa kiinnostusta työskennellä lapsiryhmien parissa. Glimsin 4H-kotieläinpihalla vietetään paljon aikaa eläinten kanssa, joten ohjaajan harrastuneisuus eläinten parissa katsotaan hakijan eduksi. Leiriohjaajaksi voi hakea, vaikka ei olisi kokemusta eläimistä. Leiripäivät vietämme lähinnä ulkona, joten ohjaajan on oltava valmis ulkotyöhön, säällä kuin säällä. 

Valituille leiriohjaajille järjestetään koulutus. Espoon leiriohjaajien koulutusviikonloppu järjestetään la-su 16.-17.5.2020 klo. 9-15. Koulutus järjestetään Munkkiniemessä, Pääkaupunkiseudun 4H:n toimistolla osoitteessa: Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. Kotieläinpihoilla ohjaaville järjestetään myös perehdytys kotieläinpihalla toimimiseen ja eläintenhoitoon. Päivämäärä tarkentuu myöhemmin. Koulutuksessa perehdytään leiriohjaajan tehtäviin ja vastuisiin, leikin ohjaamiseen sekä tutustutaan muihin ohjaajiin. Koulutukseen osallistuminen on leiriohjaajana toimimisen edellytys. Koulutuksesta ei makseta palkkaa.

Koulutuspaikat:

16.-17.5.2019: Munkkiniemi, Pääkaupunkiseudun 4H-toimisto, Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki

Talomuseo Glims / 4H-kotieläinpiha (päivämäärä tarkentuu myöhemmin, kesto noin 2h)

Leiriohjajana opit uusia taitoja ja saat arvokasta työkokemusta. Leiriohjaajan palkka on 7€ /tunti. Palkkaamme työntekijän kahdelle leiriviikolle. 

Voit hakea kesätöitä lomakkeen kautta, joka on auki tällä sivulla 28.1.-12.2.2020 välisen ajan. Palkkaamme ensisijaisesti nuoria, joilla on mahdollisuus saada kesäseteli. 

Lisätietoja Espoossa järjestämistämme leireistä löydät täältä.

Lomakkeen lisäksi voit lähettää videotervehdyksen sähköpostilla johanna.sutinen@4h.fi tai whatsappilla numeroon 050 3824 008. 

Lisätietoja voit kysellä:

Johanna Sutinen

johanna.sutinen@4h.fi / puh.050 3824 008