Kerhonohjaaja

Haluatko olla osa innostavaa työporukkaa ja tehdä työtä, jolla on merkitys?


Toimintaamme perustuu vahvasti arvoille, joita toteutamme jokapäiväisessä toiminnassamme nuorten ja lasten kanssa. Arvojamme 4H:lla ovat Harkinta, Hyvyys, Harjaannus ja Hyvinvointi. Tarjoamme kaikille avoimen ja luottamuksellisen ilmapiirin, jossa jokainen voi olla oma itsensä ja kehittää omia taitojaan, sekä ajatteluaan. Uskomme vahvasti tekemällä oppimiseen ja yhteisölliseen toimintaan.


Oletko idearikas ja innostava kerhonohjaaja?


Haemme vastuuohjaajia harrastusryhmiin lukuvuodelle 2022-2023! Vastuuohjaajan tulee olla täysi-ikäinen ja aiempi ohjaajankokemus katsotaan eduksi. 4H-kerhonohjaajana toimiminen on viikoittain toistuvaa toimintaa, lukuun ottamatta koulujen loma-aikoja. Vastuuohjaajan palkka on 13 €/h.


Vastuuohjaajan työtehtäviin kuuluu:
• Kerhojen suunnittelu ja toteutus
• Kerhokauden budjetin seuraaminen nuorisotyön koordinaattorin avustuksella
• Apuohjaajien tukeminen
• Lasten ohjaaminen kerhoissa
• Yhteydenpito lasten huoltajiin


Toivomme ohjaajiltamme innostusta lasten kanssa työskentelyyn ja ohjaustyöhön, vastuullisuutta sekä itsenäistä työotetta. Tehtävässä menestyminen edellyttää päätöksentekokykyä, sekä teemakohtaista kiinnostusta tai kokemusta. Tehtävään valittavien henkilöiden on esitettävä rikosrekisterilain 6.2.§ tarkoitettu rikosrekisteriote lasten kanssa työskentelyyn.


Me tarjoamme sinulle:

• Innostavan ja kannustavan työyhteisön merkityksellisen työn parissa
• Arvokasta työkokemusta kerhojen suunnittelusta ja lasten kanssa työskentelystä
• Opintopisteytetyn laadukkaan koulutuksen, josta saa myös todistuksen
• Asianmukaisen perehdytyksen, johon kuuluu kerhon teemakohtainen koulutuksen
• Nuorisotyön koordinaattorin tuen


Kerhokausi alkaa 5.9.2022 ja päättyy 12.5.2023. Ryhmät ajoittuvat arkipäiville, pääsääntöisesti klo 13.30-17 välille. Ohjaajia haetaan Helsingin, Espoon ja Vantaan harrastusryhmiin. Harrastusten teemoja on neljä erilaista: ruuanlaitto, eläimet, metsässä/luonnossa liikkuminen ja keppihevoset.

Haku päättyy 15.8., mutta aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä eli haethan paikkaa mahdollisimman pian. Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistys järjestää kaksipäiväisen Osaava kerhonohjaaja -koulutuksen, la 27.8. ja su 28.8., mikäli aiempaa koulutusta ei ole. Osaava kerhonohjaaja -koulutus on palkaton ja sen suorittamisesta saa 1 opintopisteen, sekä opintotodistuksen.


Jätä hakemuksesi Duunitorin kautta. Liitäthän hakemukseesi CV:n ja kerrothan hakemuksessasi mihin kaupunkiin/alueelle haluaisit ohjaajaksi, ja mikä teema sinua kiinnostaa eniten.


Tervetuloa meille töihin!


Ota yhteyttä ja kerromme lisää!
Lisätietoja voit tiedustella puhelimitse arkisin klo 13-14 p. 050 337 4244 Roosa Nissinen tai sähköpostitse roosa.nissinen@4h.fi