Viestintä-/markkinointiharjoittelija

Tule työskentelemään kanssamme upeassa uudessa toimitilassamme Munkkiniemessä. Lupaamme, että opit harjoittelun aikana paljon uutta ja viihdyt mukavassa työporukassamme!

Etsimme harjoittelijaa, jonka työtehtäviin kuuluisi monipuolisia viestinnän- ja markkinoinnin tehtäviä, kuten some- ja nettisivujen hallinta sekä 4H-toiminnan markkinointia lapsille ja nuorille sekä 4H-työpalveluiden markkinointia asiakkaille.

Odotamme harjoittelijalta tietoa ja taitoa some-viestinnästä sekä kuvan- ja videonkäsittelyohjelmista.

Tärkeintä on kuitenkin innokkuus oppia uutta!

Hae harjoitteluun meille 28.2.2019 mennessä. Toivomme, että voisit aloittaa harjoittelun viimeistään huhtikuussa 2019. Harjoittelun kesto on 3-5 kk. Kyseessä on palkaton harjoittelu, jonka tulee sisältyä harjoittelijan tutkintoon. Hallituksemme käyttää harkintaa työsuoritukseen perustuvien palkkioiden myöntämisessä.

Hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV:si Hilkalle: hilkka.eskelinen@4h.fi. Palaamme asiaan viimeistään hakuajan päätyttyä!"Opin todella paljon harjoittelun aikana"                                                      "Just tällaista työtä haluaisin tehdä!""Mut otettiin heti mukaan työporukkaan ja sain myös omia projekteja vastuulleni"

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Hilkka Eskelinen, toiminnanjohtaja 

hilkka.eskelinen@4h.fi / 041 432 4074