Harjoittelu kotieläinpihalla

Etsimme eläintenhoitajia harjoitteluun kesälle 2019!


Haemme oma-aloitteisia ja energisiä eläintenhoitajia harjoittelijoiksi 4H-kotieläinpihoille Vantaalle ja Espooseen. Toivomme, että harjoittelijoiden opinnot liittyvät eläinalaan – voit siis olla esimerkiksi eläintenhoitaja- tai eläinlääkäriopiskelija.

Kotieläinpihamme sijaitsevat Glimsin talomuseon pihamaalla Espoossa sekä Katrinebergin kartanon pihamaalla Vantaalla. Kotieläinpihoilla on ensi kesänä ainakin lampaita, vuohia, pupuja ja kanoja. Kotieläinpihoilla järjestetään leirejä läpi kesän ja myös muuta ohjelmaa, kuten laidunvierailuja.

Harjoittelijoiden tehtäviin kuuluu eläinten yleisestä hyvinvoinnista huolehtiminen ja eläinten ruokinta, laidun- ja karsina-alueiden ylläpito sekä leiriohjelman ja muun toiminnan järjestämiseen osallistuminen. Työtehtäviä voidaan suunnitella myös harjoittelijoiden mielenkiinnon kohteiden ja osaamisen perusteella.

Arvostamme aiempaa kokemusta kotieläinpihan eläinlajeista. Plussaa on myös kokemus lasten kanssa toimimisesta tai asiakaspalvelutehtävistä. Me tarjoamme harjoittelijoille hauskan ja monipuolisen harjoittelupaikan sekä asiantuntevan ohjauksen. 

Haastattelemme harjoitteluun hakeneita maaliskuun aikana, ja haku on auki kunnes kaikki paikat on täytetty. 

Lisätietoa harjoittelusta antaa:

Toiminnanjohtaja Hilkka Eskelinen, hilkka.eskelinen@4h.fi / 041 432 4074

Nuorisotyön koordinaattori Johanna Sutinen, johanna.sutinen@4h.fi/ 050 382 4008

Täytä lomake hakeaksesi harjoittelupaikkaa.