Nuori Espoo -yrityskurssi  - huhtikuu 2020

*Tämän kevään yrityskurssi toteutetaan etäyhteydellä huhtikuun aikana. Kurssin aikana luodaan ja hiotaan oma yritysidea toteuttamiskelpoiseksi. Kurssiin kuuluu kaksi kahden tunnin etäkoulutusta pienryhmissä sekä henkilökohtainen ohjaus. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo alustava yritysidea mielessä. Hae mukaan sivun lopusta löytyvällä lomakkeella!

Kurssikuvaus

Kiinnostaako yrittäjyys? Haluaisitko kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena tai työllistää itsesi vaikkapa kesän ajaksi? Hae mukaan kurssille kokeilemaan, voisiko sinusta olla yrittäjäksi. 

Nuori Espoo -yrityskurssi on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille 13-25-vuotiaille espoolaisille nuorille. Kurssin jälkeen sinulla on mahdollisuus perustaa oma (4H-)yritys. Kurssi järjestetään yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa. 

Kurssin käyneillä on mahdollisuus saada 300 €:n yritysseteli toiminnan aloittamisen tueksi. Kurssi on maksuton. 

Sisältö

Kurssipäivä 1: Perustiedot kurssista, setelin hakemisesta ja 4H-yrityksestä. Yritysidean kehittäminen ja kiteyttäminen. Markkinointi. 

Kurssipäivä 2: Kannattavuus ja hinnoittelu. Kirjanpito ja verotus. (y-tunnus)

Yksilöhjaus: (myös ryhmäyritykset). Käydään yhdessä läpi sellaiset oman yritysidean kannalta keskeiset asiat, joita ei kurssilla käydä. Varmistetaan idean toteuttamiskelpoisuus. 

Toteutus

Kurssi toteutetaan etäyhteydellä max. viiden hengen pienryhmissä huhtikuun aikana. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen ja verkkoyhteyden. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla, kun sinut on valittu kurssille. 

Aikataulu

Ryhmä 1: ensimmäinen kurssikerta tiistaina 7.4. klo 16-18.

Ryhmä 2: ensimmäinen kurssikerta tiistaina 14.4. klo 16-18.

Ryhmä 3: ensimmäinen kurssikerta torstaina 16.4 klo 16-18.

Ryhmä 4: ensimmäinen kurssikerta tiistaina 21.4. klo 16-18.

Voit ilmoittautua vain yhteen ryhmään. Ryhmän toinen tapaamiskerta ja henkilökohtainen ohjaus sovitaan erikseen (molemmat huhtikuun aikana)

Lisätietoja: joni.nissila@4h.fi, 050 3737006

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

Hakemuslomake Nuori Espoo -yrityskurssille

Mihin ryhmään haluaisit ilmoittautua? *

Huom! Kurssia täytetään sitä mukaan kun sopivia hakemuksia tulee. Sinulla ei tarvi olla erityisiä ennakkotietoja yrittäjyydestä Tärkeintä on, että olet motivoitunut käymään kurssin ja kokeilemaan yrittäjyyttä. 

Saat tiedon jatkosta sähköpostiisi mahdollisimman pian hakemuksen jättämisen jälkeen.

Lisätietoja: Joni Nissilä, 050 3737006, joni.nissila@4h.fi