Hae mukaan maaliskuun Nuori Espoo -yrityskoulutukseen!

Mikä?

Maksuton koulutus, jonka suorittamalla voit tutustua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma yritys (esim. 4H-yritys) ja kokeilla yrittäjyyttä harrastuksena. Koulutukseen osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. 

Kurssin hakuaika on päättynyt 11.3.22. Koulutukseen tuli yhteensä 61 hakemusta. Kaikki hakijat saavat ilmoituksen jatkosta samana päivänä. 

Mitä koulutus sisältää?

Ohjelma koostuu kaksi arki-iltaa  (3h) kestävästä yrityskoulutuksesta ja yhdestä teemakoulutuksesta pienryhmissä (1,5 h).  Koulutuksen aikana tehdään liiketoimintasuunnitelma, joka on edellytys 300 € yrityssetelin saamiselle. 

Mitä tarjoamme?

Yrityskoulutukseen osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin yrityskokeilun käynnistämisen tueksi. Yrityssetelin vaatimuksena on yrityskoulutukseen ja teemakoulutukseen osallistuminen sekä kurssitehtävän (liiketoimintasuunnitelma) palauttaminen. 

Kuka voi hakea ohjelmaan?

13-28-vuotiaat espoolaiset. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo yritysidea mielessään.  Kurssille pääsee mukaan 20 parasta hakemusta jättänyttä. 

Milloin? 


Pvm.KloToteutus
Yrityskoulutus - Päivä 1Ti 15.3.16.30 - 19.30Teams
Yrityskoulutus - Päivä 2To 17.3.16.30 - 19.30Teams
Teemakoulutus (A)Ke 23.3.17.00 - 18.30Lähi
Teemakoulutus (B)To  24.3.17.00 - 18.30Lähi
Teemakoulutus (C)
Sovit. erikseenTeams

Osallistuja suorittaa molemmat molemmat yrityskoulutuksen päivät ja osallistuu yhteen teemakoulutukseen .  Jos osallistuja ei pysty osallistumaan lähikoulutukseen (A tai B), voi hän osallistua etäkoulutukseen (C), jonka aikataulu sovitaan erikseen.

Miten koulutus toteutetaan?

Yrityskoulutukset järjestetään etänä Microsoft Teamsissa. Teemakoulutukset järjestetään pienryhmissä kasvotusten Espoon Ohjaamotalolla osoitteessa Lintuvaarantie 2, 02650 Espoo. Poikkeustapauksessa myös teemakoulutus voidaan järjestää etänä. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla, kun sinut on valittu koulutukseen. 

Sisältö

Kurssipäivä 1: Perustiedot kurssista, setelin hakemisesta ja 4H-yrityksestä. Yritysidean kehittäminen. Markkinointi ja myynti

Kurssipäivä 2: Kannattavuus ja hinnoittelu. Kirjanpito ja verotus. (y-tunnus)

Teemakoulutus.  Käydään läpi pienryhmissä sellaiset oman yritysidean kannalta keskeiset asiat, joita ei kurssilla käsitellä. Varmistetaan idean toteuttamiskelpoisuus. 


Lisätietoja:

Usein kysytyt kysymykset

joni.nissila@4h.fi, 050 373 7006

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.