Haku koulutukseen on päättynyt. Kokonaisuuteen tuli lähes 60 hakemusta. Seuraava koulutus taas ensi syksynä.

Nuori Espoo -yrityskoulutus - kevät 2021

Mikä?

Maksuton etäkoulutus, jonka suorittamalla voit toteutua yrittäjyyteen helposti ja ohjatusti. Tavoitteena on perustaa oma yritys (esim. 4H-yritys) ja kokeilla yrittäjyyttä kesätyönä tai harrastuksena. koulutukseen osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin toiminnan käynnistämisen tueksi. Yrityksen voi perustaa myös kaverin kanssa. 

Mitä koulutus sisältää?

Ohjelma koostuu kaksi arki-iltaa  (2-3h) kestävästä yrityskoulutuksesta ja yhdestä pienryhmätapaamisesta (1,5 h). Kaikki tapahtuu etäyhteydellä. 

Mitä tarjoamme?

Yrityskoulutukseen osallistuvat saavat oman mentorin ja 300 € yrityssetelin yrityskokeilun käynnistämisen tueksi. Yrityssetelin vaatimuksena on koulutukseen ja pienryhmäohjaukseen osallistuminen sekä kurssitehtävän (liiketoimintasuunnitelma) palauttaminen. 

Kuka voi hakea ohjelmaan?

13-28 -vuotiaat espoolaiset. Etusijalla ovat sellaiset hakijat, joilla on jo yritysidea mielessään.  Kurssille pääsee mukaan 20 parasta hakemusta jättänyttä. 

Milloin? 

Yrityskoulutus järjestetään 24-25.3 klo 16-19. Yrityskoulutuksessa jakaannutaan pienryhmiin, jotka kokoontuvat mentorin ohjaamassa pienryhmätapaamisessa erikseen sovittavana ajankohtana.  

Sisältö

Kurssipäivä 1: Perustiedot kurssista, setelin hakemisesta ja 4H-yrityksestä. Yritysidean kehittäminen ja  kiteyttäminen. Markkinointi. 

Kurssipäivä 2: Kannattavuus ja hinnoittelu. Kirjanpito ja verotus. (y-tunnus)

Pienryhmäohjaus.  Käydään yhdessä läpi sellaiset oman yritysidean kannalta keskeiset asiat, joita ei kurssilla käydä. Varmistetaan idean toteuttamiskelpoisuus. 

Toteutus

Koulutus toteutetaan etäyhteydellä Microsoft Teamsin kautta noin 20 hengen ryhmässä. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen ja verkkoyhteyden. On hyötyä, jos koneessasi on nettikamera, mutta se ei ole edellytys osallistumiseen. Saat tarkemmat ohjeet sähköpostilla, kun sinut on valittu koulutukseen. 

Lisätietoja:

Usein kysytyt kysymykset

joni.nissila@4h.fi, 050 3737006

Tutustu 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.