Kesätöitä yrittäjälle

Meidän kauttamme voit saada kesän ajaksi valmiin projektin tai myyntipaikan, jonka kautta voit työllistää itsesi 4H-yrittäjänä. Toimit itsenäisesti, mutta saat tukea ja ohjausta 4h-yhdistykseltä sekä omalta henkilökohtaiselta yritysohjaajaltasi. 

Yrittäjän tulee mielellään käydä 4H-yrityskurssi ennen toiminnan aloittamista. 

Jos jokin alla olevista paikoista kiinnostaa, kysy lisää:

Joni Nissilä: 050 3737 006. joni.nissila@4h.fi. Voit myös halutessasi lähettää suoraan avoimen hakemuksen. 


Avoimet kesäyrittäjän työpaikat 2019


Kahvilan pitäjä (2  paikkaa). Kathrinebergin  kartano, Vantaa.

Haemme Karhrinebergin kartanolla sijaitsevaan kotieläinpihamme yhteyteen kahvilayrittäjiä. Yrittäjillä on käytössään kaikki kahvilatoimintaan tarpeellinen: myyntiteltta, jääkaappi, asiakaspaikkoja jne.

Kahvila olisi avoinna ainakin kaksi kertaa viikossa, kotieläinpihalla tapahtuvien laidunvierailujen ajan (klo 16 - 19). Yrittäjät vastaavat itse hinnoittelusta, tarjottavista ja ylipäänsä kahvilan pyörittämiseen liittyvistä asioista.  Kaikki toiminnan tuotto tulee yrittäjille itselleen. Toivomme yrittäjiksi omatoimisia, asiakaspalveluhenkisiä ja yli 15-vuotiaita nuoria. 

Sähköpyörien tarkastus- ja kunnostustyöt (5 paikkaa). Etelä-Helsinki

Yhteistyökumppanimme etsii nuoria satunnaisiin sähköpyörien pienkunnostuksiin ja kunnon tarkastuksiin. Sähköpyörät vaativat  kesän aikana pieniä korjaustöitä, kuten kumien täyttämistä tai satulan kiristämistä. Sähköpyörät sijaitsevat ympäri Etelä-Helsinkiä, esimerkiksi hotellien tai työpaikkojen yhteydessä.

Toivomme yrittäjiksi luotettavia ja palvelualttiita, yli 15-vuotiaita nuoria. Saat koulutuksen pyörän pienkunnostamiseen. Et tarvitse erityisiä kädentaitoja, riittää että osaat käyttää pyöränpumppua ja ruuvimeisseliä.

Autonpesu (3 paikkaa), Espoo

Etsimme 4H-yrittäjiä autonpesuun Espoon Golf-kentille. (Tapiola Golf / Ringside Golf). Saat pesuvälineet käyttöösi sekä perehdytyksen autonpesuun.

Teet työtä omaan tahtiisi, esim. muutaman kerran viikossa. Tässä työssä pääset autonpesun lisäksi testaamaan myös myyntitaitojasi, joilla saat houkuteltua itsellesi enemmän maksavia asiakkaita. Työssä on siis hyvä olla ulospäinsuuntautunut ja palvelualtis. Yrittäjyyteen voi ryhtyä myös kaveriporukalla.