Harjoitteluun tai vapaaehtoiseksi kotieläinpihalle?

Pks4H:n kotieläinpihojen eläimet odottavat sinua!
Pks4H:n kotieläinpihojen eläimet odottavat sinua!

Kiinnostaisiko sinua suorittaa harjoittelu kotieläinpihallamme tai tulla vapaaehtoiseksi eläintenhoitajaksi?

Haemme oma-aloitteisia ja energisiä eläintenhoitajia 4H-kotieläinpihoille Espooseen, Helsinkiin ja Vantaalle!

Kotieläinpihamme sijaitsevat Glimsin talomuseon pihamaalla Espoossa, Skatan tilalla Helsingin Uutelassa sekä Katrinebergin kartanon yhteydessä Vantaalla. Kotieläinpihoilla on ensi kesänä ainakin lampaita, vuohia, pupuja ja kanoja. Kotieläinpihoilla järjestetään leirejä läpi kesän ja myös muuta ohjelmaa, kuten laidunvierailuja ja eläinpäiviä.

Eläintenhoitajien tehtäviin kuuluu eläinten yleisestä hyvinvoinnista huolehtiminen ja eläinten ruokinta, laidun- ja karsina-alueiden ylläpito sekä leiriohjelman ja muun toiminnan järjestämiseen osallistuminen. Työtehtäviä voidaan suunnitella myös oman mielenkiinnon kohteiden ja osaamisen perusteella.

Arvostamme aiempaa kokemusta kotieläinpihan eläinlajeista. Plussaa on myös kokemus lasten kanssa toimimisesta tai asiakaspalvelutehtävistä. Harjoittelijoille tarjoamme hauskan ja monipuolisen harjoittelupaikan sekä asiantuntevan ohjauksen. Vapaaehtoisilta toivomme sitoutumista vähintään viiteen hoitovuoroon. Hoitovuorot voivat sijoittua arkipäiville tai viikonlopuille.


Ota yhteyttä ja kysy lisää Elisalta; elisa.tikkanen@4h.fi / 050 539 9986

 

 

Vapaaehtoiseksi eläintenhoitajaksi voi hakea vaikka koko perheen voimin tai lastenlapsien kanssa!