Tietoa Pks4H:n kesäleireistä

Pks4H-kesäleiripäivä Espoon Glimsin maisemissa.
Pks4H-kesäleiripäivä Espoon Glimsin maisemissa. Kuva: Krijesa Vuciterna

Pääasiallisesti Pks4H:n leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja ne voidaan perua vain lääkärintodistuksella.

Jos kuitenkin kohtaamme ylivoimaisen esteen tai Pääkaupunkiseudun 4H:sta riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan leirijakson kokonaan, niin ilmoittautuminen raukeaa/ leirimaksu palautetaan, mikäli emme pysty järjestämään korvaavaa leirijaksoa. 

Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 21 vuorokautta ennen leirin alkua. Tällä pyrimme varmistamaan, että mahdollisimman moni leiri pystytään järjestämään.

ILMOITTAUTUMINEN PKS4H:N KESÄLEIRILLE:  • Pks4H:n leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Ilmoittautuminen on kaikille avoin. Lomake sulkeutuu automaattisesti, kun leiri on täynnä. Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, leireillä on tilaa noin 20 lapselle. Leiri- ilmoittautumisen lisäksi tulee liittyä myös 4H-jäseneksi.  • Jos et ole vielä 4H-yhdistyksen jäsen, liitythän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Jäsenyyden myötä leiriläisillä on voimassa kattava tapaturmavakuutus leirin aikana sekä muissa 4H:n tapahtumissa. Jäsenet voivat ilmoittautua seuraavan kesän leireille ennakkoon. Lisäksi saat jäsenetuja jäsenkorttia näyttämällä ja voit osallistua muuhun toimintaamme. Jäsenmaksulla pääsee mm. osallistumaan pääkaupunkiseudulla järjestettäviin 4H-kerhoihin ja kotieläinpihoilla järjestettäviin tapahtumiin sekä kursseille.  • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli lapsi sairastuu kesken leirin, palautettava leirimaksu suhteutetaan päivien määrään. Jos leiriläinen keskeyttää leirin muista syistä, esimerkiksi jos perheen kesäsuunnitelmissa on muutoksia tai leiriläinen haluaa jäädä kotiin, leirimaksua ei palauteta. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (esim. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen jne.), tulee huoltajan hakea leiriläinen kesken päivää leiriltä. Tässä tapauksessa leirimaksua ei palauteta. Huomioittehan myös, että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja.  • Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen tai Pääkaupunkiseudun 4H:sta riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan leirijakson kokonaan, niin ilmoittautuminen raukeaa/ leirimaksu palautetaan, mikäli emme pysty järjestämään korvaavaa leirijaksoa. LEIRIVARUSTEET

Varusteista tulee infoa leirikirjeessä. Leirikirje lähetetään sähköisesti ennen leiriä.

Fallkullan, Skatan, Glimsin ja Katrinebergin leireillä kumisaappaat ovat pakolliset. 

Otathan huomioon, että Glimsin ja Katrinebergin kotieläinpihoilla on rajalliset sisätilat. Kotieläinpihojen leirit järjestetään pääasiassa ulkona. 


RUOKAILU

Leiriläiset tuovat leirille omat eväät; lounaan ja välipalan. Leiripaikalta löytyy eväitä varten jääkaappi ja mikro. Huom! Leireille tulee ottaa mukaan myös omat ruokailuvälineet. Emme tarjoa ruokailuja leiripäivän aikana rajallisten ruoanlaittomahdollisuuksien vuoksi.  


LASKU

Laskut lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen sähköpostitse. VAKUUTUS

Maksaneilla jäsenillämme on voimassaoleva tapaturmavakuutus koko leirin ajan. 


IKÄRAJAT

Ikärajat löytyvät leirien tiedoista. Leirille voi osallistua sinä vuonna kun ilmoitettu ikäraja täyttyy. Useimmilla leireillä ikärajat ovat kuitenkin joustavia. Otathan yhteyttä, mikäli haluat kysyä, pääseekö kyseiselle leirille myös nuorempi/vanhempi lapsi. 


TURVALLISUUS

Turvallisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassamme. Koulutamme kaikki leiri- ja kerhonohjaajamme, ja nuorisoalan koulutuksen omaavat toimihenkilömme tukevat ohjaajia työssään. Kaikille leiripaikoillemme tehdään erikseen turvallisuussuunnitelma.  Vastuuohjaajat ovat myös käyneet EA-kurssin. LEIRIEN PERUUTUKSET
Joskus käy niin, että leirille ei ilmoittaudu tarpeeksi leiriläisiä ja leiri joudutaan perumaan. Tällöin leirimaksu palautetaan. Tiedotamme huoltajia jo hyvissä ajoin, jos näyttää siltä, että leiri ei ole toteutumassa. Jos kohtaamme ylivoimaisen esteen tai Pääkaupunkiseudun 4H:sta riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan leirijakson kokonaan, niin ilmoittautuminen raukeaa/ leirimaksu palautetaan, mikäli emme pysty järjestämään korvaavaa leirijaksoa. 
Pääkaupunkiseudun 4H pidättää oikeudet muutoksiin.