Tietoa Pks4H:n kesäleireistämme

Kuva: Krijesa Vuciterna

ILMOITTAUTUMINEN

  • 4H:n leireille ilmoittaudutaan nettilomakkeella. Kaikille avoin ilmoittautuminen alkaa tiistaina 21.1.2020 klo. 9:00.


  • Jäsenillämme on mahdollisuus ennakkoilmoittautumiseen. Ennakkoilmoittautuminen on auki 15.-16.1.2020. Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona klo 9:00 ja päättyy torstaina klo 17:00. Ennakkoilmoittautumisen alkaessa paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, leireillä on tilaa  noin 20 lapselle. Huomaathan, että suositummat leirit voivat täyttyä jo ennakkoilmoittautumisen aikana.


  • Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan. Mikäli lapsi sairastuu kesken leirin, palautettava leirimaksu suhteutetaan päivien määrään. Jos leiriläinen keskeyttää leirin muista syistä, esimerkiksi jos perheen kesäsuunnitelmissa on muutoksia tai leiriläinen haluaa jäädä kotiin, leirimaksua ei palauteta. Mikäli lapsi ei pysty toimimaan normaalissa ryhmätyöskentelyssä (esim. muita häiritsevä käyttäytyminen, kiusaaminen jne.), tulee huoltajan hakea leiriläinen kesken päivää leiriltä.  Tässä tapauksessa leirimaksua ei palauteta. Huomioittehan myös, että leireille ei ole varattu ylimääräisiä avustajaresursseja.


  • Leirit täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, leireillä on tilaa noin 20 lapselle.


  • Jos et ole vielä 4H-yhdistyksen jäsen, liitythän jäseneksi ennen leirille ilmoittautumista. Voit liittyä jäseneksi tästä. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä.  Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin.


  • Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla saat jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme. Jäsenmaksulla pääsee mm. osallistumaan pääkaupunkiseudulla järjestettäviin 4H-kerhoihin sekä kotieläinpihoilla järjestettäviin tapahtumiin ja kursseille.


LEIRIVARUSTEET

Varusteista tulee infoa leirikirjeessä. Leirikirje lähetetään sähköisesti ennen leiriä ja lisäksi kotiin tulevan laskun yhteydessä.

Fallkullan, Skatan, Glimsin ja Katrinebergin leireillä kumisaappaat ovat pakolliset. 

Otathan huomioon, että Glimsin ja Katrinebergin kotieläinpihoilla on rajalliset sisätilat. Kotieläinpihojen leirit järjestetään pääasiassa ulkona. RUOKAILU

Leiriläiset tuovat leirille omat eväät: lounas ja välipala. Leiripaikalta löytyy eväitä varten jääkaappi ja mikro. Huom! Leireille tulee ottaa mukaan myös omat ruokailuvälineet. Emme tarjoa ruokailuja leiripäivän aikana rajallisten ruoanlaittomahdollisuuksien vuoksi.  


LASKU

Laskut lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen kotiin postilla. Lasku on mahdollista saada myös sähköpostitse erikseen pyytämällä: pks@4h.fi 


VAKUUTUS

Maksaneilla jäsenillämme on voimassaoleva tapaturmavakuutus koko leirin ajan. 


IKÄRAJAT

Ikärajat löytyvät leirien tiedoista. Leirille voi osallistua sinä vuonna kun ilmoitettu ikäraja täyttyy. Useimmilla leireillä ikärajat ovat kuitenkin joustavia. Otathan yhteyttä, mikäli haluat kysyä, pääseekö kyseiselle leirille myös nuorempi/vanhempi lapsi. 


TURVALLISUUS

Turvallisuus on otettu huomioon kaikessa toiminnassamme. Koulutamme kaikki leiri- ja kerhonohjaajamme, ja nuorisoalan koulutuksen omaavat toimihenkilömme tukevat ohjaajia työssään. Kaikille leiripaikoillemme tehdään erikseen turvallisuussuunnitelma.  Vastuuohjaajat ovat myös käyneet EA-kurssin. LEIRIEN PERUUTUKSET
Joskus käy niin harmillisesti, että leirille ei ilmoittaudu tarpeeksi leiriläisiä. Tällöin leiri joudutaan perumaan, jolloin leirimaksu palautetaan.
Pääkaupunkiseudun 4H pidättää oikeudet muutoksiin.