Talviloman taideleiri "Eläinten talvi" 22.-26.2.2021

Pks4H:n taideleirillä tutkitaan eläinten talven viettoa taiteen ja muotoilun keinoin.
Pks4H:n taideleirillä tutkitaan eläinten talven viettoa taiteen ja muotoilun keinoin.

7-10–vuotiaille

ma-pe 22.-26.2.2021 

klo 9:00-15:30

Leiripaikan osoite: Pks4H:n toimisto, Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki 

Tervetuloa tutkimaan eläinten talven viettoa taiteen ja muotoilun keinoin! Leirillä rakennetaan eläimille oma talvipesä, piirretään, maalataan, tehdään grafiikkaa ja käytetään muutenkin luovasti erilaisia materiaaleja ja tekniikoita. Täydellinen leiri pienille taiteilijoille! Leirin ohjaajana toimii taiteen ammattilainen, artenomi Sofia Hakala.

Virallinen leiriohjelma päättyy klo 15:30, leiriläisten hakuaika on 15:30-16:00. Vastuuohjaaja on paikalla klo 16:00 saakka.

Leirin hinta on 85€. Lasku lähetetään sähköpostitse helmikuun puolivälissä. Jos leirille ilmoittautuminen tapahtuu tämän jälkeen, niin tällöin leirilasku lähetetään maaliskuun alussa. Hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu, kun leiri on täynnä. Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 14 vuorokautta ennen leirin alkua. 

4H-toiminnassa mukana olevat ovat myös 4H:n jäseniä. Jos lapsi ei ennestään ole jäsen, liityttehän jäseneksi täällä. Tarkastamme jäsenyyden ennen leirin alkua. Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Jäsenmaksu yksilöjäsenelle on 35e/vuosi ja perheelle 70e/vuosi. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.

Pääasiallisesti Pks4H:n leiri-ilmoittautumiset ovat sitovia ja ne voidaan perua vain lääkärintodistuksella.

Jos kuitenkin kohtaamme ylivoimaisen esteen tai Pääkaupunkiseudun 4H:sta riippumattoman esteen, joka pakottaa peruuttamaan leirijakson kokonaan, niin ilmoittautuminen raukeaa/ leirimaksu palautetaan, mikäli emme pysty järjestämään korvaavaa leirijaksoa. 

Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 14 vuorokautta ennen leirin alkua. 

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Saako lasta hätätapauksessa kuljettaa autolla? *

Annan luvan lapsen kuvaamiseen leiritoiminnan yhteydessä ja annan luvan julkaista leiriläisestä otettuja kuvia ja videoita. Toiminnan yhteydessä otettuja kuvia ja videoita voidaan hyödyntää yhdistyksen toiminnasta tiedottamiseen mm. nettisivuilla ja sosiaalisen median palveluissa.

*
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
  1. Ymmärrän tämän ilmoittautumisen olevan sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi leirille. Saan sähköpostitse leirilaskun, joka tulee maksaa eräpäivään mennessä.
  2. Ilmoitan lapsen 4H:n jäseneksi (jos hän ei jo ole jäsen) osoitteessa https://liity.4h.fi/. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Jäsenenä saa mm. seuraavat jäsenedut: kesän pop-up -kerhot sekä syksyn ja kevään kerhot maksutta, tapaturmavakuutus leirillä ja muissa 4H:n järjestämissä toiminnoissa. Lisää jäsenetuja.
  3. Olen tutustunut 4H:n henkilötietojen käsittelykäytäntöihin.
Olen lukenut yllä olevat kohdat (1-3) ja sitoudun niihin. *


* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.