Kartanosalapoliisit kotieläinpihalla 29.6.-3.7.2020

©Krijesa

Huom! Koronatilanteen vuoksi Katrinebergin kotieläinpihalle ei tule tänä vuonna lampaita ja vuohia. Muutamme Vantaan Katrinebergin leirit eläin/lemmikkileireiksi: kotieläinpihalta löytyy puput ja kanala, lisäksi leireillä käy eläinvierailijoita. Päiväleirillä tutustutaan lemmikkien elämään, leikitään, liikutaan, askarrellaan ja tavataan eläinvieraita. Tulossa on siis huippu hauska leiri pienillä muutoksilla!

Kartanosalapoliisit kotieläinpihalla 29.6.-3.7.2020

7-9-vuotiaille

ma-pe 29.6.-3.-7.2020, Katrinebergin kartano klo. 9:00-15:00

Oletko kuullut aitasta katoavista tavaroista? Tai nähnyt, kuka on taas käynyt syömässä lampaiden ruokia? Ja minne katosivat pehtoorin silmälasit? Kartanosalapoliiseilla on monta visaista ongelmaa ratkottavana leiriviikon aikana. Tule mukaan selvittämään niitä!

Salapoliisit pääsevät myös hoitamaan kotieläinpihan eläimiä! Leiri ei sovellu eläinallergikoille.

Virallinen leiriohjelma päättyy klo. 15:00, leiriläisten hakuaika on 15:00-15:30. Vastuuohjaaja on paikalla klo. 15:30 saakka.

Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 21 vuorokautta ennen leirin alkua.

Leirin hinta on 100€, hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Ilmoittauduthan ensin 4H-jäseneksi ennen leirille ilmoittautumista. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Pääset tekemään sen täältä. Valitse asuinpaikkakuntasi 4H-yhdistys ilmoittaessasi itsesi jäseneksi.

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.

4H-leirin ilmoittautumislomakeSukupuoli
Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin. *

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin. 

Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Lasta saa hätätapauksessa kuljettaa autolla *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi päiväleirille. *
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.