Eläinpäivät kartanolla 1.-5.6.2020 | Leiri on täynnä.

Huom! Koronatilanteen vuoksi Katrinebergin kotieläinpihalle ei tule tänä vuonna lampaita ja vuohia. Muutamme Vantaan Katrinebergin leirit eläin/lemmikkileireiksi: kotieläinpihalta löytyy puput ja kanala, lisäksi leireillä käy eläinvierailijoita. Päiväleirillä tutustutaan lemmikkien elämään, leikitään, liikutaan, askarrellaan ja tavataan eläinvieraita. Tulossa on siis huippu hauska leiri pienillä muutoksilla!

Eläinpäivät kartanolla 1.-5.6.2020

7-10-vuotiaille

ma-pe 1.-5.6.2020, Katrinebergin kartano klo. 9:00-15:00

Leirillä vietetään leppoisia kesäpäiviä kartanon alueella uusien kavereiden ja eläinten parissa. Leiri ei sovellu eläinallergikoille. Luvassa hauskaa kesäistä tekemistä ja toimintaa kartanon pihalla ja aitassa sekä tietysti eläinten hoitoa  4H-kotieläinpihalla. Kesän huippujuttu eläinrakkaille!

Virallinen leiriohjelma päättyy klo. 15:00, leiriläisten hakuaika on 15:00-15:30. Vastuuohjaaja on paikalla klo. 15:30 saakka.

Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme leirin toteutumisesta viimeistään 21 vuorokautta ennen leirin alkua.

Leirin hinta on 100€, hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille lounaan ja eväät iltapäivälle.

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.

Leiripaikan osoite: Katriinankuja 5, 01760 Vantaa

Ilmoittauduthan ensin 4H-jäseneksi ennen leirille ilmoittautumista. Jäsenyys tarkistetaan ennen leirin alkua. Pääset tekemään sen täältä. Valitse asuinpaikkakuntasi 4H-yhdistys ilmoittaessasi itsesi jäseneksi.