4Hubit-animaatioleiri 15.-18.6.2020

4Hubit-animaatioleiri (päiväleiri)

8-10-vuotiaille, ma-to 15.-18.6.2020, Munkkiniemi klo 9:00-15:30

Piirros-, muovailuvaha- vai kenties legoanimaatio – mikä onkaan ensi kesän suosituin animaatiotekniikka? Animaatioleirillä tutustutaan animaatioihin ja niiden tekemiseen sekä suunnitellaan ja kuvataan omat lyhyet animaatioelokuvat. Ohjelmaan kuuluu animaatioiden lisäksi myös leikkejä ja muuta leiriohjelmaa. Leirillä tarvitaan omaa puhelinta kuvaamiseen. Leiri järjestetään päiväleirinä Pääkaupunkiseudun 4H:n tiloissa osoitteessa Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. 

Leirille mahtuu 20 leiriläistä. Ilmoitamme 2.5.2020, jos leiri ei toteudu.

Leirin hinta on 85€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille oman lounaan ja eväät. 

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.

4H-leirin ilmoittautumislomake

Sukupuoli
Jäsenyys on voimassa yhden kalenterivuoden alkamispäivästä. Huomioithan, että jäsenenä voit ilmoittaa lapsesi leirille vuoden 2021 ennakkoilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki leireille ilmoittautuneet lisätään jäsenrekisteriin. *

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin. 

Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Lasta saa hätätapauksessa kuljettaa autolla *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi päiväleirille. *
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.