Östiksen keppariyöleiri

©Krijesa
©Krijesa

Keppihevoset yöleiri - Leiri on täynnä.

9-12-vuotiaille, ma-to 8.-11.7.2019, Östersundomin leirikeskus

Keppihevoset yöleiri järjestetään Östersundomin leirikeskuksessa osoitteessa Knutersintie 915, 00890 Helsinki. Talo on vanha koulu, jossa on iso noin 70 neliön liikuntasali sekä kaksi huonetta, pienempi noin 50 neliötä ja suurempi lähes 100 neliötä. Tämän lisäksi talosta löytyy sauna ja peseytymistilat. Leirikeskus sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Leirillä tehdään omat hienot keppihevoset varusteineen, ja harrastetaan niiden kanssa monipuolisesti hyvässä seurassa. Keppari-ratsastustunteja, kisoja, näyttelytoimintaa ja muuta hauskaa "kepparointia" luvassa! Leirille saa tuoda mukana oman kepparin, mutta se ei ole pakollista. Huom! Östersundomissa ei ole uintimahdollisuutta.

Leiri alkaa maanantaina klo: 16.00 ja päättyy torstaina klo: 16.00. Leirille voi saapua maanantaina klo: 15.00 -16.00  välisenä aikana.  Virallinen leiriohjelma aloitetaan klo: 16.30. Torstaina ohjaajat ovat paikalla niin pitkään, että kaikki leiriläiset on haettu kotiin. 

Leirille mahtuu 20 leiriläistä (minimimäärä, jotta leiri järjestetään, on 10 ilmoittautunutta).

Leirin hinta on 130€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma, materiaalit ja ruokailut. 

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.