Munkkiniemen luontosalapoliisipäiväleiri

Munkkiniemen luontosalapoliisipäiväleiri

7-9-vuotiaille, ma-pe 15.-19.7.2019, Munkkiniemi klo. 9:00-16:00

Leiri järjestetään päiväleirinä Pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten uusissa tiloissa osoitteessa Kaartintorpantie 6, 00330 Helsinki. Leirillä tutkitaan ja havainnoidaan lähiluontoa kaikkien aistien avulla sekä opetellaan monipuolisia luontosalapoliisin työssä tarvittavia taitoja ja tietoja. Luvassa kesäistä tekemistä ja hauskaa seikkailua iloisten ohjaajien ja uusien kavereiden kanssa!

Leirille mahtuu 20 leiriläistä (minimimäärä, jotta leiri järjestetään, on 10 ilmoittautunutta).

Leirin hinta on 85€. Leirin hintaan sisältyy leiriohjelma ja materiaalit. Leiriläinen tuo leirille oman lounaan ja eväät. 

Ilmoittautumislomake aukeaa tälle sivulle. Leiri täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Lomake sulkeutuu kun leiri on täynnä.

4H-leirin ilmoittautumislomakeSukupuoli
Huom! Jos et ole vielä 4H-yhdistyksen jäsen, ilmoittautuessasi leirille liityt jäseneksi. Suomen 4H-liitto lähettää erillisen jäsenmaksulaskun. Jäsenkausi on 1.9.-31.8. *

Jäsenenä saat mm. seuraavat jäsenedut: pääset ennakkoilmoittautumaan leireille, sinulla on 4H:n järjestämissä toiminnoissa voimassaoleva tapaturmavakuutus, jäsenkortilla jäsenetuja ja voit osallistua muuhun toimintaamme mm. kerhoihin. 

Saako leiriläinen lähteä yksin kotiin? *
Lasta saa hätätapauksessa kuljettaa autolla *
Ymmärrän, että ilmoittautuminen on sitova ja minulla on lupa ilmoittaa kyseinen lapsi päiväleirille. *
Mistä saitte tiedon leiristämme? *
HUOM! Ilmoittautuminen on sitova! Ilmoittautumisen voi perua maksutta vain lääkärintodistusta vastaan.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.